Un dezertor chinez susține că „virusul SARS-CoV-2 a fost răspândit cu bună știință de China“. Primele infectări ar fi avut loc la Jocurile Militare Mondiale din octombrie 2019, care au avut loc la Wuhan

2 min read
Un dezertor chinez susține că „virusul SARS-CoV-2 a fost răspândit cu bună știință de China“. Primele infectări ar fi avut loc la Jocurile Militare Mondiale din octombrie 2019, care au avut loc la Wuhan

Un dezertor chinez susține că virusul a fost răspândit cu bună știință de către China în timpul unui turneu militar, cu două luni înainte ca restul lumii să afle despre virusul mortal, scrie Daily Mail.
Wei Jingsheng, fost membru al fostului partid comunist chinez, spune că Jocurile Militare Mondiale din octombrie 2019 ar fi putut reprezenta primul eveniment în care s-a răspândit virusul.
Turneul internațional pentru sportivi militari a avut loc la Wuhan, originea pandemiei Covid-19, cu două luni înainte ca statul să fi informat Organizația Mondială a Sănătății despre primele sale cazuri.
Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.
Jingsheng susține că, nu întâmplător, unii dintre cei 9.000 de sportivi internaționali care au fost la eveniment s-ar fi îmbolnăvit de o boală misterioasă.
„Am crezut că guvernul chinez va profita de această ocazie pentru a răspândi virusul în timpul Jocurilor Militare, deoarece mulți străini vor apărea acolo“, a mărturisit el în noul documentar Sky News What Really Happened in Wuhan.
Dezertorul dezvăluie că ar fi auzit că guvernul chinez a efectuat un „exercițiu neobișnuit“ în timpul jocurilor. „Știam despre posibilitatea ca guvernul chinez să folosească câteva arme ciudate, inclusiv arme biologice, pentru că știam că fac astfel de experimente“, a spus el.
Afirmațiile sale au fost susținute de fostul consilier principal din China al Departamentului de Stat al SUA, Miles Yu. El a spus că sportivii francezi, germani și americani au fost printre cei care s-au îmbolnăvit la turneu cu simptome asemănătoare virusului SARS-CoV-2, dar nu au fost niciodată testați pentru virus.
Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.