Un elev din Bacău a fost sărbătorit în timpul orelor cu șampanie și lăutari. Mama copilului a vrut să-i facă o surpriză

2 min read
Un elev din Bacău a fost sărbătorit în timpul orelor cu șampanie și lăutari. Mama copilului a vrut să-i facă o surpriză

Aniversarea băiatului a avut loc pe data de 26 ianuarie, într-o zi de joi. Elevii se aflau în timpul orelor, când pe ușă a intrat cântăreața de muzică populară Mădălina Hârbirea. Femeia i-a cântat băiatului (și colegilor lui), iar la final, a scos o sticlă de șampanie pe care a așezat-o pe masă și a împărțit-o copiilor. Au fost prezenți și părinții, care i-au adus micuțului un tort.
Părinții copiilor sunt revoltați de modul extravagant în care a fost sărbătorit elevul.
Filmarea petrecerii a fost postată pe rețelele de socializare, dar a fost ștearsă, din cauza nemulțumirii părinților celorlalți copii din clasă. 

„Surprize, surprize, da, sunt frumoase… Dar ce ne facem cu părinții care nu își permit să facă o surpriză asemănătoare, tot la scoala copilului. Vă dați seama cu cât patos povestesc acasă părinților și totodată rugându-i să le promită că și ei vor să aibă parte de asa ceva… Ce ziceți?”, a comentat unul dintre părinți pe rețelele de socializare, scrie Digi24.
„Când unii copii abia au bani de pachet, alți părinți aleg să epateze, aducând mâhnire în sufletele copiilor cu mai putine posibilități! Sunt curioasă ce părere are conducerea acestei școli despre acest eveniment ce a devenit material de media fără acordul părinților”, a comentat un altul, ne spune aceeași sursă.
În urma nemulțumirii colective, ISJ Bacău l-a demis pe directorul școlii, pentru că a permis un astfel de eveniment în școală.
Decizia demiterii directorului a creat (alte) valuri de nemulțumire, de data aceasta în rândul profesorilor. Aceștia s-au adunat în fața școlii cu pancarte în mâini, cerând remiterea bărbatului în funcție.
Rămâne de văzut dacă vor fi ascultați sau nu. 

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.