Un elev este agresat la școală de către colegi și profesori. Părinții sunt disperați

2 min read
Un elev este agresat la școală de către colegi și profesori. Părinții sunt disperați

Într-o școală din județul Prahova, un băiat de 13 este bătut sistematic de colegi și de cadrele didactice, anunță realitatea.net.
Robert Gavriel învață la țcoala din Vălenii de Munte și din păcate, este supus unor hărțuiri și agresiuni constante din partea profesorilor și colegilor de clasă.
La început, a încercat să ascundă ceea ce i se întâmpla, dar într-o zi nu a mai putut să țină în el și le-a spus părinților prin ce trece. Aceștia s-au dus la școală ca să ceară explicații. Cei doi nu au avut foarte mult succes și deși Inspectoratul Județean recunoaște că elevul este traumatizat la școală, cazul său este ascuns printre hârtii. 

„Am văzut și noi asta. Această dirigintă nu este potrivită pentru clasa respectivă, e o clasă în care clar, au intervenit, s-au creat niște conflicte, care nu au fost aplanate la timp și care s-au agravat,” a spus Lorelli Urlețeanu, Inspector general adjunct la Inspectoratul Școlar Județean Prahova.
Copilul este agresat de circa un an și jumătate și aparent, totul a pornit din senin, când Robert „a venit acasă bătut cu bocancii, de un coleg care i-a spus „ia de aici prostule că miroase a nou”. De atunci am făcut primii pași la medicină legală, am făcut sesizare școlii. 
Diriginta clasei l-a dat exemplu și el a devenit agresor și a început să ii fabrice anumite dovezi” a povestit Mihai Palanițe, tatăl copilului.
Elevul a fost retras de la anumite ore, pentru a nu mai fi hărțuit, iar părinții săi au depus o plângere împotriva dirigintei băiatului lor.
Cei doi nu s-au oprit aici. S-au dus până la conducerea Ministerului Educației, solicitând un control din partea Instituției la școala la care învață fiul lor.
Reporterii de la Realitatea Plus au încercat să obțină o reacție sau o declarație de la Ministerul Educației,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.