Un fermier a murit după ce și-a prins picioarele în presa de balotat

1 min read
Un fermier a murit după ce și-a prins picioarele în presa de balotat

Roxana Dobre
– 21 iunie 2022 21:00

Un fermier și-a pierdut viața în urma unui accident teribil (foto: www.presasm.ro)

Fermier prins într-un utilaj agricol. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Satu Mare a intervenit pentru descarcerarea unei persoane, prinsă într-un utilaj agricol, în localitatea Săcăşeni.
Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare, în ciuda eforturiloe salvatorilor ajunși la fața locului.Foto: presasm.ro
O tragedie petrecută în câmp scoate din nou la iveală riscurile pe care le implică viața de fermier. Mai ales pentru acei producători agricoli care folosesc tehnică agricolă învechită și care, într-un moment de neatenție, pot deveni fatale.Cel mai recent caz este cel al unui fermier din județul Satu Mare care opera o mașină de balotat și un tractor, ambele utilaje cu zeci de ani vechime în câmp și grad mare de uzură.Accidentul s-a petrecut 20 iunie că în jurul orei 11, iar la faţa locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare şi o ambulanţă SMURD cu echipaj de prim-ajutor, din cadrul Punctului de Lucru Tăşnad.

În sprijin aerian s-a solicitat elicopterul de la Jibou. Conform informatia-zilei.ro, persoana respectivă, un bărbat de aproximativ 50 de ani, a decedat.Potrivit unor surse, bărbatului i s-ar fi prins picioarele într-o presă de balotat.

 » sursa: www.agrointel.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.