Un fermier a murit strivit sub tractorul pe care îl conducea și cu care a încercat să evite o căruță

2 min read
Un fermier a murit strivit sub tractorul pe care îl conducea și cu care a încercat să evite o căruță

Roxana Dobre
– 2 octombrie 2022 16:13

Accident tragic în urma căruia un bărbat de numai 45 de ani și-a pierdut viața. O clipă de neatenție a însemnat și sfârșitul pentru un fermier care mergea la câmp alături de soția sa. Bărbatul, din localitatea Cetățuia, județul Vaslui a pierdut controlul utilajului pe care îl conducea și a rămas prins sub acesta.
Echipajele de la ISU au făcut tot ce au putut să salvase fermierul prins sub tractor (foto: ISU Vaslui)
Un fermier de 45 de ani, din localitatea Cetățuia, județul Vaslui a fost victima unui accident cumplit care s-a petrecut sâmbătă, 1 octombrie. Bărbatul mergea la câmp împreună cu soția sa iar la un moment dat a pierdut controlul utilajului pe o uliță îngustă, în pantă, unde a încercat să evite o căruță care venea din sens opus, conform celor spuse de localnicii care au fost martori la accident.În urma manevrei care a dus la răsturnarea tractorului fermierul a fost prins sub utilaj iar femeia care îl însoțea a reușit să sară la timp din tractor. Localnicii au intervenit imediat să ajute victima accidentului dar mobilizarea acestora nu a mai putut salva viața fermierului.

La locul producerii accidentului s-a deplasat echipaje ale Serviciului de Ambulanţă şi ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui. ”Detaşamentul de pompieri Bârlad a fost solicitat să intervină, cu forţe şi mijloace specifice, la un accident rutier produs în localitatea Cetăţuia. În accident a fost implicat un tractor şi din informaţiile primite iniţial exista posibilitatea ca o persoană să fie surprinsă sub autovehicul. La faţa locului a fost găsit un bărbat peste care era răsturnat un tractor. Victima prezenta leziuni incompatibile cu viaţa şi a fost declarată decedată de medicul de pe autospeciala aparţinând Serviciului de Ambulanţă Judeţean”, au transmis reprezentanţii ISU Vaslui.Poliţiştii au deschis un dosar pentru ucidere din culpă şi efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările producerii evenimentului.

 » sursa: www.agrointel.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.