Un milion de euro plătim lunar pentru pensiile speciale ale parlamentarilor

2 min read
Un milion de euro plătim lunar pentru pensiile speciale ale parlamentarilor

Românii plătesc lunar aproximativ un milion de euro pentru pensiile speciale ale foștilor parlamentari.

Pensiile speciale nu se bazează pe principiul contributivității și reprezintă un beneficiu nemeritat pe care parlamentarii îl încasează lunar atunci când ies la pensie pentru simplul motiv că au putut vota o lege în favoarea lor și nimeni nu s-a opus.

Suma este una colosală, la acești bani putându-se construi cel puțin un spital județean în fiecare an.

Cât timp este în funcție un parlamentar român ajunge acasă în fiecare lună cu venituri cuprinse între 15 000 de lei și 40 000 de lei.

La acestea se mai adaugă diurnă, cazare, telefon, transport gratuit, bani pentru sedii în teritoriu.

Accident în Biharia: O tânără este în stare gravă la Terapie Intensivă, cu gamba amputată, după ce a fost izbită de o maşină pe trotuar O tânără din Biharia se află internată în stare gravă pe secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean din Oradea, după ce vineri dimineaţă a fost victima unui accident rutier. Accidentul s-a produs după ce un şofer în vârstă de 34 de ani din Chişlaz, aflat la volanul lui Volkswagen Passat, nu s-a asigurat când încerca […]
Fauci l-a vaccinat și pe Moș Crăciun: „M-am ocupat de asta personal”Moș Crăciun este gata de treabă și va putea aduce în siguranță cadouri copiilor care au fost cuminți, a dat asigurări imunologul Anthony Fauci,”domnul COVID-19″ de la Casa Albă, care s-a dus la Polul Nord pentru a-l vaccina pe Moș împotriva noului coronavirus, transmite AFP, potrivit Agerpres. Directorul Institutului național pentru alergii și boli infecțioase […]
Miza atacului „presei” asupra AUR: șantaj pentru banii din subvenția partidelor. Ei vor să facă spitalImediat după anunțarea rezultatelor alegerilor parlamentare televiziunile din România s-au înghesuit în a prezenta informații false cu privire la partidul AUR.

 » sursa: www.4media.info

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.