Un pastor și soția lui nu au acceptat avortul și au adus pe lume gemene siameze. „Am crezut în puterea lui Dumnezeu”

2 min read
Un pastor și soția lui nu au acceptat avortul și au adus pe lume gemene siameze. „Am crezut în puterea lui Dumnezeu”

Într-un interviu pentru World Magazine, cei doi, Dwight și Stephanie, au descris bucuriile enorme, dar și durerile apăsătoare prin care a trecut familia lor de când Elizabeth și Susannah au venit în această lume. Cele două surori au trecut prin operații numeroase, iar toate aceste intervenții se puteau face numai la un anumit spital din Philadelphia, care a determinat ca întreaga familie să se relocheze. Dwight și Stephanie sunt părinții a încă 3 copii, iar înainte de a naște gemenele au trecut și prin pierderea unei sarcini. 
A fost un ultra-maraton pentru familia noastră
A început totul în cea de-a 12-a săptămână de sarcină când la ecografie au aflat că gemenele lor sunt siameze, o condișie mdeicală care afectează 1 din 50 de mii de sarcini. ”Nu am spus nimic multă vreme după ce am aflat. Am plîns mult, atât”, povestește tatăl gemenelor. În cuda faptului că se simțeau neputincioși și că știau că îi așteaptă o perioadă plinp de încercări fizice și emoționale, cei doi au decis să nu întrerupă sarcina, chiar dacă medicii le-au recomandat asta. 
”Am crezut în Dumnezeu și în bunătatea Lui. Cred în puterea Lui, în abilitatea Lui de salvare, în faptul că este Atotputernic. Atunci când am fost epuizați, au fost alții puternici pe lângă noi”, spune cuplul. Stephanie a adus pe lume gemenele siameze la Spitalul pentru copii din Philadelphia pe 22 aprilie 2021 prin cezariană. Timp de 100 de zile cei doi părinți au stat non-stop alături de fetițe, departe de ceilalți copii ai lor, luptându-se cu durerea resimțită pentru că și ceilalți copii aveau nevoie de ei. ”Trecuseră deja două luni de când eram departe de ei. Mult prea mult. Morris avea 6 ani și învăța să citească. Judah avea trei ani și învăța să deseneze bizoni. Emmet,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.