Un profesor de fizică de la o școală din Teleorman și-a agresat sexual elevele. Cum a fost descoperit comportamentul deviant

2 min read
Un profesor de fizică de la o școală din Teleorman și-a agresat sexual elevele. Cum a fost descoperit comportamentul deviant

Elevele profesorului Cornel Bleajă deveniseră îngrozite de comportamentul bărbatului, ajungând chiar în punctul în care se îmbrăcau cu haine groase sau se prefăceau că le era rău, doar ca să evite interacțiunea cu Bleajă.
În octombrie 2022, au ajuns cu întârziere la ora de fizică 4 eleve. Acestea s-au scuzat și s-au așezat în bănci, dar profesorul le-a observat. 
S-a apropiat de una dintre ele, a luat-o în brațe și a pupat-o pe obraz.
„M-am simțit stânjenită, însă nu am reproșat nimic și am luat loc în bancă”, a declarat fata.

Potrivit audierilor procurorilor, profesorul a avut și alte gesturi nepotrivite în acea zi (și în altele).
„A mers la aceasta şi i-a introdus mâna prin tăietura blugilor, atingând-o pe pielea coapsei, mergând cu mâna în sus, ajungând la o distanţă de circa 5 centimetri faţă de organul genital, inculpatul întrebând-o dacă nu îi este frig ca să poarte astfel de blugi”.
Imediat după această interacțiune nefirească, a intrat în clasă o profesoară care a anunțat că va fi simulare de cutremur și toți elevii trebuie să iasă din clasă doi câte doi. 
Eleva cu blugii „rupți” mergea spre ieșirea din clasă împreună cu o colegă. Când au ajuns în dreptul profesorului, acesta le-a despărțit, oprind-o pe eleva pe care o mângâiase și pupase anterior. A așteptat să iasă toți copii din clasă, apoi, rămânând singuri, a luat-o pe elevă în brațe și a întrebat-o dacă îi va fi dor de el, având în vedere că urma prima vacanță din anul școlar. 
„Domnul profesor şi-a pus palmele pe faţa mea ca să îmi dea părul la o parte şi să mă pupe pe obraz, iar apoi m-a pupat pe frunte. Nu mai reţin cât a durat această îmbrăţişare şi pupat, însă cred că 2-3 minute.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.