Un profesor de la Seminarul Teologic din Baia Mare s-a filmat și pozat alături de elevele lui de 15 ani pe care le îndemna să consume alcool

2 min read
Un profesor de la Seminarul Teologic din Baia Mare s-a filmat și pozat alături de elevele lui de 15 ani pe care le îndemna să consume alcool

Profesorul arhidiacon de la Seminarul Teologic Ortodox din Baia Mare și-a manipulat emoțional elevele minore, în vârstă de 15 ani, pozând în „profesorul de gașcă”, trecând din postura de diriginte, în cea de prieten apropiat. Acesta le dădea mesaje cu tentă sexuală elevelor sale, le turna alcool pe gât și se poza cu ele în pat, anunță Recorder.

Aceeași sursă a reușit să facă rost de o parte din mesajele pe care Daniel Farcaș le trimitea elevelor sale, precum și de imagini foto și video cu ei împreună, în ipostaze revoltătoare. 
Pozele și filmările sunt dintr-o excursie, în care profesorul Daniel Farcaș a plecat de unul singur, cu elevele sale de 15 ani, la care le era diriginte la momentul acela. Înainte ca materialele să ajungă în posesia Recorder, au ajuns la conducerea Seminarului, dar se pare că nu s-a luat nici o măsură.
Mai mult, două dintre elevele bărbatului s-au prezentat în fața înaltelor fețe bisericești pentru a povesti despre comportamentul nepotrivit al profesorului, dar, asemenea, nu s-a luat nici o măsură; până când investigația Recorder nu a fost publicată.
Iată ce au povestit cele două eleve despre gesturile „profesorului de gașcă”, în excursia în care au fost împreună:
„Sâmbătă dimineața a început cu pălincă. Lua funingine, ne făcea semnul crucii pe frunte și ne dădea să bem. Mai pe seară a început să danseze pe masă, să degenereze” (sursa HotNews).
Altă elevă arată mesajele pe care arhidiaconul i le trimitea, uneori, chiar și la 1-2 dimineața: „Cine are picioare mișto?” și „Poate vei ajunge să mă cunoști mai bine”.
După ce petrecerea s-a terminat, Farcaș a urcat în camera uneia dintre eleve, s-a urcat în pat și s-a pozat, filmat alături de ele. Pozele au fost trimite în cadrul grupului de Whatsapp,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.