Un șofer a lovit o femeie însărcinată pe trecerea de pietoni din București! Bărbatul a încercat apoi să plece din țară

2 min read
Un șofer a lovit o femeie însărcinată pe trecerea de pietoni din București! Bărbatul a încercat apoi să plece din țară

Bărbatul care a lovit femeia gravidă pe trecerea de pietoni a încercat să fugă din țară
Joi seara, în jurul orei 19:00, o femeie însărcinată a fost grav accidentată pe o trecere de pietoni de pe strada Gura Caliței, din Sectorul 3. A fost transportată imediat la Spitalul Pantelimon cu o fractură deschisă la un picior, însă în stare de constiență. Din păcate, aceasta ar fi pierdut sarcina. Potrivit Libertatea.ro, femeia are 30 de ani și era însărcinată în 8 luni.
În urmă accidentului, șoferul autovehiculului a fugit de la fața locului, însă a fost prins vineri dimineață, pe aeroportul din Cluj, în timp ce încerca să părăsească țara. Potrivit autorităților, bărbatul este cetățean britanic, de naționalitate libaneză.

Foto: Poliția Română

„În urmă activităților desfășurate de către polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere, conducătorul autovehiculului a fost identificat în persoană unui bărbat, cetățean străîn. Acesta a fost dat în consemn la punctele de trecere a frontierei, iar în cursul acestei dimineți, bărbatul a fost depistat în punctul de frontieră din aeroportul municipiului Cluj-Napoca, încercând să părăsească țara.
Persoană în cauză va fi preluată de polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere care vor proceda la conducerea acesteia la sediul unității de poliție, în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale”, se arată în comunicatul oficial al Poliției Române, preluat de G4Media. 
Potrivit Libertatea.ro, se pare că autoturismul implicat în accident era închiriat, iar în mașină s-ar fi aflat și iubita britanicului, care este în prezent căutată de autorități. Bărbatul urmează să fie adus la București, unde va fi audiat.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.