Un tată a adoptat un copil din Cambodgia acum 20 ani. Acum îl privește cum concurează la Jocurile Olimpice de la Tokyo

2 min read
Un tată a adoptat un copil din Cambodgia acum 20 ani. Acum îl privește cum concurează la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Povestea lui Jordan Windle, scafandrul olimpic care a fost adoptat la doar 18 luni
Jordan Pisey Windle s-a născut în Sihanoukville, Cambodgia, pe 13 noiembrie 1998. La vârsta de un an, a fost abandonat și plasat în Centrul vocațional pentru femei și copii din Chom Chao. Bonele de la orfelinat l-au numit Pisey, care se traduce în limba engleză prin „micuț drag”. La vârsta de 18 luni, a fost adoptat de Jerry Windle, care era singur la acea vreme și care spune că a știut că vrea să fie tată încă de la o vârstă fragedă.

Foto: instagram.com/jordanpiseywindle/
În urmă cu două decenii, Jerry, care este gay, credea că nu va putea niciodată să își vadă îndeplinit visul de a deveni tată. Acest lucru s-a schimbat atunci când Windle, după moartea mamei sale, și-a schimbat carieră și s-a mutat din California în Florida, pe când avea 30 de ani. În timp ce aștepta la cabinetul unui medic din Florida, a spus că a început să citească o revistă care prezența profilul unui tată singur care a adoptat un fiu.
„Am sunat la agenția menționată în articol și am întrebat pur și simplu dacă este posibil că o peii și o cerere aproximativ o săptămână mai târziu, am completat fiecare document, mi-am luat amprentele digitale, am completat informațiile despre trecutul meu, am făcut totul”, spune Jerry Windle.
Citește și: Povestea puștiului român de la Jocurile Olimpice. Este un exemplu pentru tânăra generație
La scurt timp după ce a depus cererea de adopție, Windle a aflat despre un băietel din Cambodgia care se află într-un orfelinat și care era disponibil pentru adopție. Când agenția de adopții a trimis o fotografie a băiatului, pe atunci numit Pisey, Windle a simțit că acesta va fi copilul său.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.