Unde pot fi găsite persoane apte pentru a conduce Statul Eșuat numit România ? – CRITICII.RO

2 min read
Unde pot fi găsite persoane apte pentru a conduce Statul Eșuat numit România ? – CRITICII.RO

Europarlamentarii români s-au umflat în pene la discursul unui neamț care ne-a făcut cu ou și cu oțet la Bruxelles, după ce România a cerut să fie primită în spațiul Schengen. Europarlamentarii români ar fi trebuit să știe că intrarea în spațiul Schengen este o decizie pur politică, dictată de la Bruxelles.

Problema este că de-a lungul timpului România a trimis la Bruxelles tot soiul de nevertebrate, oameni care nu doar că nu au fost capabili să negocieze, dar nu știau nici măcar o limbă străină. Cum să mergi tu ca europarlamentar când tu nu ai habar cum să spui bună ziua? Cum îl convingi tu pe ăla să tragă și pentru țara ta?

Povestea cu Schengen este trasă la indigo cu povestea vizelor Statelor Unite. Dacă ști să negociezi, obții. Există țări în UE care au cel puțin condiții egale cu noi și intră liber în Statele Unite. Despre asta este vorba, arta de a negocia. Lucruri de care politicienii noștri aleși știu foarte puține lucruri. Poziția ghiocelului nu va propulsa România acolo unde îi este locul.

Europarlamentar german, critici fără precedent la adresa țării noastre: ”România este vestul sălbatic, în inima Europei!”

”România este vestul sălbatic al Europei, un vest sălbatic în inima Europei. Prin urmare, întrebarea este: Cum este posibil așa ceva? Cum se poate ca o țară cu o infrastructură atât de proastă, cu un nivel atât de înalt al infracționalității și al corupției, să fie membru al Uniunii Europene? 

Foarte mulți bani au curs în ultimii ani și s-a crezut că dacă sunt virați mai mulți bani spre o țară coruptă, lucrurile se vor îmbunătăți”, a declarat Guido Reil. 

Bineînțeles, europarlamentarii români au reacționat imediat după declarațiile scandaloase ale politicianului german. Și bineînțeles că declarațiile politicienilor români cântăresc foarte puțin la Bruxelles.

Ceea ce nu spune Iohannis și gașca lui cocoțata în Guvern este că nemții au dreptate în felul lor: în România este ca în Vestul Sălbatic, corupție și birocrație ca aici nu au mai văzut, în Ucraina există infrastructură mai bună.

Sigur, ai noștri susțin că sunt nemții răi și nu ne primesc în Schenghen, nu spun nimic despre faptul că mafia conduce România.

 » sursa: www.CRITICII.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.