Ungaria nu acceptă LGBTQ: „Nu vom permite UE să ne dea lecții pe probleme care sunt numai treaba noastră!” – 4media.INFO

1 min read
Ungaria nu acceptă LGBTQ: „Nu vom permite UE să ne dea lecții pe probleme care sunt numai treaba noastră!” – 4media.INFO

Parlamentul European „decide cum să definească familia și căsătoria, cum să crească copii și ce să predea la școală” „dispus să accepte un alt dictat LGBTQ”, a spus europarlamentarul Fides.

Într-un videoclip postat pe Facebook, Balázs Hidvéghi a spus că sesiunea plenară a PE este pe cale să înceapă și „majoritatea stângii se pregătește să accepte rezoluții pe subiecte non-comerciale la Bruxelles”.

„Ungaria este un partener de încredere și predictibil în cooperarea europeană, în cazul respectului reciproc. Acceptăm opiniile altora legate de problemele lor, dar nu vom permite Parlamentului European să ne dea lecții pe probleme care sunt numai treaba noastră”, a mai spus Hidveghi.  

Propunerea „necesită respectarea drepturilor părinților transgender, orice ar însemna acest lucru”, Hidvéghisaid.

Cealaltă interzice statelor membre să se refere la Constituția lor cu privire la chestiuni legate de familie și căsătorie, dar „trebuie să accepte cea mai recentă prostie de la Bruxelles”.

„Ungaria este un partener de încredere și previzibil în cooperarea europeană, atunci când se bazează pe respect reciproc.

Navigare în articole

 » sursa: www.60m.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.