Urări de Paşte 2021. Felicitări şi mesaje frumoase de Învierea Domnului

3 min read
Urări de Paşte 2021. Felicitări şi mesaje frumoase de Învierea Domnului

agrointeligenta.ro
– 29 aprilie 2021 21:46

Mesajele de Paște aduc bucurie în casele românilor. Cele mai frumoase mesaje de Paște, cele mai calde urări de Paște și felicitări ce vorbesc despre Minunea Reînvierii Mântuitorului Iisus Hristos. Suntem alături de dumneavoastră cu idei de mesaje ce se pot trimite de Paște către familie, prieteni, colegi și toți cei dragi.Idei de mesaje și felicitări de Paște:
Mesaje de Paşte Fericit
Mesaje de Paște 2021 pentru familie
Mesaje de Paște 2021 pentru prieteni
Mesaje de Paște 2021 pentru colegi
Mesaje de Paște 2021 pentru părinți
Mesaje de Paște despre Înviere
Mesaje creștine de Paște 2021
Mesaje religioase de Paşte 2021
Urări de Paşte
Mesaje amuzante de Paște 2021
Mesaje de Paște 2021 pentru colaboratori
Mesaje de Paște cu iepurași
Felicitări de Paște 2021

Mesaje de Paște fericit
Mesaje de Paşte Fericit
Îţi doresc un Paşte foarte fericit, dragoste din plin şi cele mai bune urări. Fie ca zilele Paştelui şi ale acestui an să îţi ofere o mulţime de fericire şi bucurie în viaţă. Să ai o viaţă îmbelşugată în iubire şi să sărbătoreşti Paştele de cel putin 100 de ori! Un Paşte fericit!Să-ţi fie viaţa pufoasă ca un cozonac, fără griji ca a unui miel, colorată ca un ou de Paşti şi luminoasă ca Ziua Învierii!
Hristos a înviat dăruindu-ne o nouă viaţă, astfel încât fiecare dintre noi să ştie să îşi preţuiască existenţa şi să se bucure de ea. Paşte fericit!În noaptea Invierii, când clopotele bat,/Cu lumânări aprinse, cu sufletul curat,/Să spunem împreună…Hristos a înviat!
Sărbători fericite alături de cei dragi, să aveţi parte de multă căldură în suflet şi în casă, bucurie în inimă şi multă sănătate şi putere de muncă.Iisus să îţi ierte păcatele, lacrimile Maicii Domnului să îţi spele necazul din suflet, Lumina Învierii să îţi readucă speranţa. Hristos a înviat!Citiți și: Cele mai frumoase mesaje de Paște, urări pentru familie, prieteni sau părinți și toți cei dragi!Mesaje de Paște 2021 pentru familie
Mesaje de Paște 2021 pentru familie
Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi. Hristos a înviat!Fie ca Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului să-ţi aducă cele 4 taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări!Pentru unii, Paştele e un moment de întregire a familiei, în care îşi doresc pace şi bucurie. Pentru alţii, e o zi în care se distrează ceva mai mult sau scapă de serviciu ori de şcoală. Pentru mine e pur şi simplu o zi minunată, pe care vreau să o împărtăşesc cu voi. Paşte fericit!E atâta Lumină în jur, pentru fiecare dintre noi. Lasă lumina să intre în casa sufletului tău şi te vei simţi cu adevărat împlinit.Mesaje de Paște 2021 pentru prieteni
Mesaje de Paște 2021 pentru prieteni
Azi, in zi de sărbătoare să coboare liniştea şi pacea.

 » sursa: www.agrointel.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.