USR a plătit mii de euro pentru a răspândi online minciuni despre AUR. USR nu mai are nici o problemă cu actuala coaliție de guvernare

1 min read
USR  a plătit mii de euro pentru a răspândi online minciuni despre AUR. USR nu mai are nici o problemă cu actuala coaliție de guvernare

USR a devenit iepurile coaliției actuale de guvernare. PNL și PSD se folosesc de liderii de la USR pentru a lansa permanent atacuri asupra AUR. Dacă aceste atacuri vin din partea celeilalte opoziții atunci românii ar fi mai ușor de păcălit, caz în care imaginea AUR ar fi afectată.

Partenerii internaționali au cerut actualei coaliții să elimine pensiile speciale deoarece nu este normal ca poporul german sau italian să crediteze politicienii de la București iar ei să își ofere pensii speciale și alte sinecuri.

Coaliția toxică a făcut un proiect de lege format și care consolidează sistemul de pensii speciale, nu îl elimină și a venit cu el în parlament. Aici USR și AUR au votat la fel în camera SENATULUI: au respins proiectul de lege adus de către coaliția de guvernare.

Cu toate acestea și în loc să critice guvernare, USR a început să arunce cu mesaje mincinoase în spațiul online. Aceste mesaje au fost și plătite cu mii de euro , din banii românilor. În mesajele mincinoase USR spunea că AUR ar fi votat pensiile speciale.

Nimeni nu înțelege de ce USR atacă AUR cu mesaje mincinoase și nu este preocupat de problemele cu care se confruntă țara.

AUR nu a votat pentru menținerea pensiilor speciale, AUR nu a votat niciodată pentru pensii speciale, AUR se opune acestui sistem de sinecuri.

 » sursa: www.curierulromanesc.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.