USR fuge de responsabilitate: Nu-și mai asumă votul dat pentru legea care reglementeaza starea de alertă

2 min read
USR fuge de responsabilitate: Nu-și mai  asumă votul dat pentru legea care reglementeaza starea de alertă

Ipocriții strigă ipocriții. Deputatul USR Tudor Benga arată cu degetul spre PSD, care, în opinia sa, dă dovadă de ipocrizie pentru că social-democrații au votat alături de partidele parlamentare de acea vreme legea 55/2020 care reglementează starea de alertă.

Benga a explodat, după ce ipocrizia PSD a depășit orice limite, după scrie pe pagina de Facebook. Social-democrații anunțau că vor ataca în contencios măsura de închidere a magazinelor la ora 18.

„Tot bâlciul ăsta cu măsurile ultimelor zile, cu inchisul magazinelor la 18.00 și inchisu-n case la 20.00, cu sus carantina jos carantina, incidență de 4 și de 7.5, cu CNSU-ul vieții care ia decizii de pe o zi pe alta cu impact direct asupra libertății de mișcare a milioane de oameni și GCS-ul ascuns de ochii lumii, pleacă de fapt de la un vot dat în Parlament în primăvara trecută. Un vot dat pe 13 mai 2020 mai exact, pe plx-ul 251/2020 devenit apoi legea 55/2020. (…)

PSD-ul anunță ieri cu surle și trâmbițe că atacă în contencios măsura de închidere a magazinelor la ora 18. Foarte frumos, minunat, cavalerii pe cai albi ai PSD venind să salveze țărișoara. Păi stimați ipocriți de la PSD cine a votat anul trecut să dați Guvernului și CNSU puterea de a face fix asta, să schimbe programul magazinelor de pe o zi pe alta printre altele, nu voi? Vă zic eu, voi toți, 113 deputați PSD mai exact, cu două excepții din întreg grupul parlamentar”, scrie deputatul USR pe pagina sa de Facebook.

 » sursa: www.60m.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.