Va împărtășesc povestea mea ca să mă asigur că alți copii nu vor trece prin ce a trecut copilul meu

2 min read
Va împărtășesc povestea mea ca să mă asigur că alți copii nu vor trece prin ce a trecut copilul meu

„Copilul meu era să moară după ce s-a înecat cu popcorn”
Se anunța o zi plină de aventură și distracție pentru o familie din Statele Unite, care a decis să își ducă copilul la Disneyland. Din păcate, lucrurile au luat o întorsătură dramatică pentru aceștia!

Disneyland Park, Anaheim, Statele Unite | Foto: Unsplash.com
O mamă de peste Ocean împărtășește povestea ei ca să se asigure că alți copii nu vor trece prin ce a trecut copilul ei. Ea dezvăluie, pe Instagram, că în timp ce se plimbau prin parcul de distracții, la un moment dat, micuțului ei se făcuse poftă de popcorn așa că i-a cumpărat o pungă. Când au ajuns în dreptul unui carusel, femeia i-a luat copilului punga de popcorn din mână, iar acesta a început să plângă, în timp ce se chinuia să înflulece ultimele floricele care îi mai rămăseseră în mâini. Micuțul s-a înecat cu ele, însă și-a revenit destul de repede, astfel că părinții nu au considerat necesar să meargă cu el la spital. Și-au continuat vizita la Disneyland când, la un moment dat, mama copilului a observat că acesta avea o respirație șuierătoare (wheezing) și dificilă, neregulată.
Citește și: Înecul la copii, o tragedie care poate fi evitată?
„Am început să alerg disperată către echipajul medical al parcului de distracții, știind în sinea mea că ceva nu este în regulă. Medicul de acolo l-a verificat și nivelul de oxigen părea bun, dar a recunoscut respirația șuierătoare și a sunat la Urgențe”, povestește mama băiatului, pe Instagram.
La sosire, paramedicii s-au uitat la cel mic și au spus că semnele vitale erau în regulă și că cel mai probabil floricelele de porumb îl zgăriaseră pe gât – motiv pentru care se simțea inconfortabil. Respirația micuțului s-a îmbunătățit, iar familia a continuat să exploreze Disneyland.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.