Vă mai aduceți aminte de „Micul Hercule”? Ce s-a ales de copilul care a uimit lumea cu mușchii și forța lui la doar câțiva anișori

2 min read
Vă mai aduceți aminte de „Micul Hercule”? Ce s-a ales de copilul care a uimit lumea cu mușchii și forța lui la doar câțiva anișori

Giuliano Stroe a intrat în Cartea Recordurilor la doar 5 ani
La vârsta de 5 ani, Giuliano Stroe, supranumit „Micul Hercule”, intra în Cartea Recordurilor datorită forței sale fizice ieșite din comun. Băiatul a devenit cunoscut în România în urmă cu mai bine de 10 ani, după ce a impresionat cu mușchii lui juriul unei emisiuni TV din Italia mergând în mâini, foarte rapid, pe o distanţă de 10 metri. Totodată, Giuliano a stabilit recordul mondial pentru cele mai multe flotări la 90 de grade, potrivit fanatik.ro.

Foto: Facebook

În anul 2012, „Micul Hercule” a urcat pe scenă emisiunii Românii au talent, iar la momentul respectiv i-a impresionat pe jurații de la Pro TV. Toată lumea a crezut că va ajunge halterofil, însă destinul a avut alt plan pentru el.
Cum arată „Micul Hercule” la 18 ani
Giuliano Stroe, supranumit „Micul Hercule”, a împlinit anul acesta 18 ani și este de nerecunoscut. El a renunțat la gimnastică şi la acrobaţiile care l-au făcut celebru. A fost nevoit să reducă și intensitatea antrenamentelor din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat de-a lungul anilor.

Foto: Facebook

În 2017, el a ajuns la un spital din Spania, unde a aflat că are grave probleme a nivelul dezvoltării musculare și osoase. La acea vreme, tatăl sau a fost la un pas de a fi decăzut din drepturile părinteşti pe motiv că își exploatează copilul pentru bani și îl supune unor antrenamente mult prea dure pentru un copil de vârsta lui.
Lucrurile s-au calmat, însă, între timp, iar acum Giuliano are o altă pasiune. Este în continuare pasionat de sport, însă a renunțat la gimnastică, practicând acum boxul alături de fratele său, Claudio.

Giuliano Stroe (stânga) și fratele său,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.