Vecinii cât pe ce să cheme poliția pentru că o mamă încerca să își adoarmă copilul

2 min read
Vecinii cât pe ce să cheme poliția pentru că o mamă încerca să își adoarmă copilul

Vecinii aproape că au chemat poliția pentru o mamă care încerca să adoarmă copilul în mașină
O mămică din Noua Zeelandă a hotărât să recurgă la o metodă mai puțin obișnuită pentru a-și adormi la prânz bebelușul de 2 luni: îl scoate la plimbare cu mașina prin cartier. Nu sunt puțini copiii care adorm într-o mașină în mișcare, așa că femeia a decis să încerce și această metodă. Nu s-a gândit nicio clipă că și-ar putea speria vecinii!

Două zile la rând mămica a dat câteva ture cu mașina în jurul cartierului în care locuiește, încercând să își adoarmă bebelușul. Numai că tot ce a reușit a fost să atragă atenția unui vecin, care extrem de îngrijorat de „mașina suspectă” care se plimba prin fața casei lui, a fost la un pas să cheme poliția.
Citește și: 20 metode de adormit copilul
El a cerut, mai întâi, părerea celorlalți vecini pe un grup de pe Facebook, spunând că mașina respectivă a dat vreo 7 ture în 10 minute și că îi este frică. „Această mașină a trecut prin fața casei mele de vreo 7 ori în ultimele 10 minute. Să chem poliția?”, a scris persoana respectivă, postând și o poză cu autoturismul mămicii.
Un alt vecin a scris: „Da, cheamă poliția. Am văzut și eu această mașină ieri. Făcea același lucru. Încearcă să îi fotografezi numărul de înmatriculare, ca să îl identifice mai repede autoritățile”.
Fiind membră în grupul respectiv, mămica a văzut postarea și a răspuns imediat spunând că ea era în mașina respectivă și că făcea ture ca să își adoarmă bebelușul: „Mă scuzați! Eu eram aceea!! Bebelușul meu de 2 luni a adormit în mașină”, a scris ea, adăugând ulterior că nu știa că vecinii ei sunt atât de vigilenți,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.