Venise să livreze pizza, dar în schimb a sărit în flăcări și a salvat 5 copii de la moarte

2 min read
Venise să livreze pizza, dar în schimb a sărit în flăcări și a salvat 5 copii de la moarte

În noaptea de 11 iulie 2022, Nicholas Bostic conducea pe Union Street din Lafayette, Indiana, în jurul miezului nopții, când a văzut o casă în flăcări. Bostic, care nu avea telefonul la el și nu a putut suna la pompieri pentru ajutor, a decis că nu era timp de pierdut și a luat problema în propriile mâini.

A reușit să deschidă ușa din spate a casei și a început să strige pentru a vedea dacă este cineva înăuntru. Nu i-a răspuns nimeni, însă chiar și așa bărbatul nu a renunțat și a intrat în casă pentru a se convinge că nu există victime. Când a ajuns la o scară, a urcat și s-a trezit față în față cu patru copii îngroziți: un adolescent de 18 ani care avea în brațe un copil de un an, un copil de 13 ani și prietenul său – tot de 13 ani, care dormea la el în acea noapte. I-a ajutat pe toți să coboare scările și să iasă pe ușă, dar știa că nu putea pleca încă.
Citește și: Tatal-erou care si-a salvat fiica de la inec cu pretul vietii
„I-am întrebat dacă a mai rămas cineva înăuntru – și atunci mi-au spus că mai era sora lor de 6 ani”, a declarat Bostic pentru ABC News. Acesta s-a întors în casa care ardea, dar de data aceasta, flăcările și fumul erau aproape prea greu de suportat. În ciuda plămânilor care îi ardeau și a fumului care îi bloca vederea, a alergat în jurul casei, dar nu a văzut niciun semn că ar fi cineva în casă. Întorcându-se spre ușă, a auzit în sfârșit un zgomot slab.
„M-am dus acolo cu ochii închiși și cu mâna întinsă și m-am lăsat ghidat de vocea fetei”, a declarat Bostic pentru Fox News.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.