Victor Ponta, la 9 ani de la ziua în care a fost desemnat prim-ministru: 7 măsuri pe care le-a luat și pentru care spune că i „s-au fabricat dosare” și „au strigat că sunt vinovat pentru Colectiv”

2 min read
Victor Ponta, la 9 ani de la ziua în care a fost desemnat prim-ministru: 7 măsuri pe care le-a luat și pentru care spune că i „s-au fabricat dosare” și „au strigat că sunt vinovat pentru Colectiv”

Fostul premier, Victor Ponta, și-a amintit că acum nouă ani, pe 27 aprilie 2012, era numit Prim-ministru de către Președintele de-atunci, Traian Băsescu.
Ponta afirmă că în timpul mandatului său a luat șapte măsuri, în urma cărora i s-au „fabricat” dosare penale și i s-a cerut capul în urma incendiului de la „Colectiv”.
„Mi-a adus un prieten aminte ca, in 27 Aprilie 2012, am fost desemnat ca Prim Ministru al Guvernului României .
Am dat înapoi pensiile și salariile / am plătit împrumutul lui Băsescu la FMI și nu am mai luat alți bani / am redus TVA , CAS si am scăzut impozitul pe dividende / am luat 30 de miliarde de euro de la Uniunea Europeană ….
Din acest motiv mi-au fabricat dosare penale mie și familiei mele (din fericire respinse de judecători) / și au strigat în Piață și la televizor că eu sunt de vină pentru tragedia de la “Colectiv” (acum mor în fiecare zi , in spitale publice, mai mulți oameni decât atunci într-un club privat) !
Sunt într-un moment in care mă întreb doar atât : “ a meritat” ? Familia mea spune tare “NU” !!! Dvs. ce credeți ?”, a scris fostul lider al PSD.
Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Dragi prieteni,
dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.
Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.
Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate.

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.