VIDEO | Dan Puric: Pe liderii de la București nu-i doare țara. O mână de oameni aleși din străinătate care sunt anafectivi

2 min read
VIDEO | Dan Puric: Pe liderii de la București nu-i doare țara. O mână de oameni aleși din străinătate care sunt anafectivi

Dan Puric a vorbit la Antena 3, în cadrul emisiunii Exces de Putere, despre conducătorii României și cum se raportează aceștia la popor. Actorul a reluat la interviul cu Oana Zamfir teza potrivit căreia liderii de la București ar fi impuși din afara țării:
„Gândiți-vă că România nu mai este condusă din interior de mult. Acești oameni sunt aleși din străinătate. O mână de oameni care sunt anafectivi. Cred că sunt măsurați. Îl atinge și nu-l doare. A, dacă îl atinge personal, da.
Dar pe el nu-l doare țara. Între cele două războaie mondiale sau pe vremea lui Alexandru Ioan Cuza am avut, și noi, oameni responsabili la conducere. Sigur, au fost și multe lepre. Dar am avut mari oameni politici care și-au dat demisia, care au avut probleme de conștiință.
Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.
De pildă, Alexandru Marghiloman (fost prim-ministru al României, n.r.), care s-a dus să semneze tratatul de pace de la Buftea (cu Imperiul German și Austro-Ungaria, n.r.), și toți l-au făcut trădător. El s-a expus, s-a jertfit pentru România. Pe urmă și-au dat seama.
I-ați văzut pe ăștia că se jertfesc? Lăsați (că vând) bogățiile țării, ăștia au vândut sufletul acestei țări.
În criză vezi, cu adevărat, personalitatea unui om. Ăștia aruncă pe fereastră tot. Se scufundă corabia și ei aruncă bătrâni, tineri, mame, copii, idealuri, tradiții. Biserica. Numai ei să rămână“, a precizat Dan Puric la Antena 3.
Ăștia nu-s cu „A fi sau a nu fi!” Ăștia-s cu „să moară mama, mă îmbogățesc sau nu”!
„Spuneați înainte de emisiune de actori politici. Zicea Bibanu’ (actorul Dem Rădulescu, n.r.) – Dragă Puric, dacă n-ai Hamlet,

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.