Video: două educatoare agresate de mama și bunicul a doi copii. Din ce cauză a izbucnit scandalul

2 min read
Video: două educatoare agresate de mama și bunicul a doi copii. Din ce cauză a izbucnit scandalul

Imagini șocante! Două educatoare agresate de mama și bunicul a doi copii
Bătaie cu pumni și picioare într-o grădiniță din Craiova, unde două educatoare au fost agresate fizic de mama și bunicul a doi copii. Potrivit ziare.com, educatoarele ar fi refuzat să-i încredințeze copiii femeii (n.red.: mamei lor) pe motiv că aceștia ar fi fost aduși la grădiniță în ultima perioadă de tatăl acestora.

Citește și: Video: Copii loviți de educatoare la o grădiniță din Ilfov. Părinții au alertat autoritățile
În urma acestor neînțelegeri a izbucnit un conflict puternic, iar polițiștii au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violențe și distrugere. Cercetările continuă sub supravegherea unu procuror din cadrul Perchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.
Atenție! Urmează imagini cu un puternic impact emoțional!

„La fața locului s-au deplasat polițiștii, care, din primele verificări au stabilit faptul că, în această dimineață, o femeie de 40 de ani, din Celaru, împreună cu părinții acesteia, s-au deplasat la grădiniță unde se aflau cei doi copii minori, ai acesteia, în vârstă de 5 ani, care îi sunt încredințați prin hotărâre judecătorească, din anul 2017. Educatoarele ar fi refuzat să-i încredințeze copiii femeii, pe motiv că aceștia ar fi fost aduși la grădiniță în ultima perioada de către tatăl acestora, un bărbat de 42 de ani, din Craiova”, se arată în comunicatul IPJ Dolj, citat de ziare.com. 
Citește și: „L-am blocat la măsuță ca să nu muște alți copii”. Soluția unei educatoare pentru un copil de 2 ani la o grădiniță din București

Surse: ziare.com
Sursă foto principală: istockphoto.com

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.