VIDEO. Jandarmii din Timiș, intervenție în forță pentru salvarea a doi copii neglijați. Părinții s-au baricadat în casă

2 min read
VIDEO. Jandarmii din Timiș, intervenție în forță pentru salvarea a doi copii neglijați. Părinții s-au baricadat în casă

Jandarmii au reușit să ia copiii după o intervenție de două ore
Totul s-a întâmplat în județul Timiș, într-o localitate de lângă Lugoj, unde forțele de ordine au reușit să îi ia pe copii din mâinile celor doi părinți după o intervenție de două ore. Părinții minorilor nu s-au lăsat înduplecați de jandarmi, s-au luptat cu aceștia, i-au bruscat și i-au amenințat cu moartea.
„Plecați! Nu sunteți bineveniți aici! Plecați! Cine ești, prietene? O să plătiți! Hai, lasă-mă! O să plătiți! Ați venit să-mi luați băiețîi mei, nu? Care-i scopul? Care? Care judecătorie, domnule? Nu există nimic, nu recunoaștem nimic!” – se aude pe înregistrarea video publicată de lugojinfo.ro.

Oamenii legii au fost nevoiți să folosească spray-uri lacrimogene și să spargă ușa pentru a ajunge la copii. Vecinii celor doi părinți au făcut, de-a lungul timpului, mai multe plângeri în care au sesizat faptul că micuții nu ar fi îngrijiți și nici înscriși la școală. Potrivit lugojinfo.ro, părinții, care se consideră a fi „traci”, i-ar fi pus pe copii să doarmă într-un cort, deși afară era foarte frig.
Cei doi minori au fost luat în custodie e DGASPC Timiș și sunt șanse mari să ajungă la o familie care să le ofere un trai bun. Înainte de asta, însă, copiii vor beneficia de asistență psihologică întrucât au trecut prin traume greu de imaginat.
Citește și: VIDEO: Momentul când un echipaj de poliție ia cu forța un copil nevaccinat, pentru că părinții au refuzat să îl trateze
Nu este pentru prima oară când părinții sunt implicați într-un astfel de conflict. Încă de când s-au întors in țară, aceștia nu au recunoscut autoritățile vamale și au refuzat să prezinte documentele la frontieră. Mai mult decat atât, în urmă cu câteva luni, un alt copil al familiei a murit,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.