VIDEO | Mărturie cutremurătoare a unei paciente a spitalului din Arad, despre medicii care au tratat-o de Covid, într-un documentar TVR: Mamă, ăștia-s dracu!

2 min read
VIDEO | Mărturie cutremurătoare a unei paciente a spitalului din Arad, despre medicii care au tratat-o de Covid, într-un documentar TVR: Mamă, ăștia-s dracu!

Un documentar din seria „Dosar România” despre persoanele decedate în mod suspect la secția Covid a Spitalului Județean din Arad, a fost difuzat de Televiziunea Română, duminică 6 iunie.
Documentarul tratează decesele a patru persoane, care au fost internate în stare bună în spital, dar care au decedat.
Este vorba despre aceeași secție de spital, despre care un jurnalist arădean a relatat detalii absolut cutremurătoare, în articolul:  „Sechestrat printre morții vii”, publicat de R3media pe 28 februarie.
Fiica uneia dintre femeile decedate, Adina Topală, relatează cum mama sa a dorit să părăsească spitalul de mai multe ori, plângându-se de faptul că medicii respectivi fac „experimente” pe ea.
Cu o zi înainte să moară, exasperată, ea i-a spus fiicei sale: „Mamă, ăștia-s dracu!”, cu referire la medicii care se ocupau de ea. Adina Topală a mărturisit că mama sa a fost înfometată, iar femeia a cerut să fie lăsată să plece, dar medicii s-au opus.
Cert este că venită pe picioarele ei, femeia nu a mai ieșit vie de-acolo.
Momentul cu mărturia femeii poate fi vizionat de la minutul 36:03.

Dragi prieteni,
dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.
Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.
Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.
Mulțumesc.
Mihai ȘomănescuPublisher R3Media

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.