VIDEO | Ministrul Sănătății din Israel: Pașaportul Covid este menit doar să exercite presiuni asupra celor nevaccinați pentru a se vaccina

2 min read
VIDEO | Ministrul Sănătății din Israel: Pașaportul Covid este menit doar să exercite presiuni asupra celor nevaccinați pentru a se vaccina

Mai mulți miniștri Israelieni au fost auziți duminică, înainte de o reuniune a cabinetului, spunând că unele restricții legate de coronavirus sunt menite doar să stimuleze vaccinarea, mai degrabă decât să reducă morbiditatea, în timp ce deplângeau faptul că cei nevaccinați ocupă paturi de spital, anunță Times of Israel.
„Cred, de asemenea, că puteți elimina permisul verde pentru restaurantele în aer liber”, i-a spus ministrul de interne Ayelet Shaked ministrului sănătății Nitzan Horowitz, în imagini difuzate duminică seara de canalul 12 de știri.

NEW – Israeli Ministry of Health (right) recorded saying to the Minister of Interior (left) „there is no medical or epidemiological justification for the Covid passport, it is only intended to pressure the unvaccinated to vaccinate”.pic.twitter.com/c3oAOpZdEE
— Disclose.tv (@disclosetv) September 13, 2021

Pașaportul Covid este un document deținut de cei care sunt vaccinați sau care s-au vindecat de COVID și este necesar pentru a avea acces în majoritatea locurilor publice închise, precum și în atracțiile aglomerate în aer liber. Însă, reacția ministrului israelian al Sănătății vizavi de acest subiect este una surprinzătoare.
Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.
Ministrul israelian al Sănătății (în dreapta imaginii) a fost înregistrat în timp ce îi spunea omologului său de la Interne (stânga): „Nu există nicio justificare medicală sau epidemiologică pentru pașaportul Covid, acesta este menit doar să exercite presiuni asupra celor nevaccinați pentru a se vaccina”, scrie Gândul.
Totodată, Dr. Dormitzer, vicepreședintele Pfizer a spus că Israelul este cel mai mare laborator de cercetare pentru vaccinul anti-Covid – citește AICI.
Chiar dacă este țara cu unul dintre cele mai mari procente de vaccinare, Israelul se confruntă cu un puternic val patru de infectări și de morți.

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.