VIDEO | Simona Halep a fost aplaudată în picioare de publicul de la Montreal, la primul meci de la revenirea pe teren

2 min read
VIDEO | Simona Halep a fost aplaudată în picioare de publicul de la Montreal, la primul meci de la revenirea pe teren

Simona Halep, locul 13 WTA şi cap de serie numărul 6, beneficiară a unui wild card, a fost învinsă, miercuri, cu scorul de 2-6, 6-4, 6-4, de americanca Danielle Collins, locul 28 WTA, în turul al doilea al turneului de categorie WTA 1.000 de la Montreal.
Danielle Collins a venit în Canada cu 11 victorii consecutive, care i-au adus primele trofee WTA în palmares, la Palermo şi la San Jose, iar Simona Halep, după trei luni de pauză, provocate de o accidentare la glezna stângă, suferită la Roma.
„Puţin neaşteptat, pentru că după trei luni în care nu poţi juca mult tenis, vii şi joci trei ore la un nivel foarte înalt cu cineva care în ultima vreme a câştigat meciuri şi turnee. Sunt foarte fericită pentru felul în care am jucat”, a spus Simona imediat după meci.
 Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.
La final, publicul prezent la meci a aplaudat-o pe Simona în picioare.
Pentru prima oară după 373 de săptămâni, Simona Halep a părăsit top 10 al tenisului feminin.

A well-deserved standing ovation 👏👏@Simona_Halep | #OBN21 pic.twitter.com/IfpuVWJQQz
— wta (@WTA) August 12, 2021

Dragi prieteni,
dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.
Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.
Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație,

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.