Video șocant în social media: 2 fetițe sunt puse să participe la un spectacol de travestiți

VIDEO. Două fetițe sunt puse să participe la un spectacol de travestiți
În materialul postat pe Instagram săptămâna trecută de Angela Stanton-King, o figură politică destul de controversată în Statele Unite, apar două fetițe care urcă pe scenă, alături de unul dintre artiștii clubului, și primesc bani pentru prestația lor.

La un moment dat, artistul le arată fetițelor ce mișcări să facă pe scenă pentru a primi bani din parte publicului, iar când oamenii încep să arunce bancnote pe scenă pentru prestația fetițelor, acestea sunt îndrumate să se aplece și să își adune banii.
„Ce naibii caută niște copii aici? De ce acești oameni au permis copiilor să intre într-un astfel de club? E ora 23:40, aproape miezul nopții… Le spune să își ia banii de pe jos, ca și cum ar fi niște dansatoare la bară”, a spus furioasă Angela Stanton-King, în clipul pe care l-a postat pe contul sau de Instagram.

Cei care au văzut materialul s-au declarat pur și simplu șocați. Mulți se întreabă unde sunt părinții fetițelor și de ce le lasă să participe la un astfel de spectacol, dar și de ce publicul încurajează prestația copilelor, aruncând bani pe scenă.
Citește și: VIDEO: Momentul șocant când o mamă îi dă fetiței ei de câțiva anișori să bea bere, ca să doarmă bine
Nu este, însă, primul caz de acest gen în Statele Unite. În urmă cu un an, un alt clip scandalos a devenit viral pe TikTok – o fetiță și mai mică participa la un spectacol de travestiți, în timp ce toți adulții din încăpere râdeau, dansau și aplaudau entuziasmați.

Surse: Instagram, TikTok, theblaze.com, dailywire.com
Sursă foto principală: captură Instagram

 » sursa: www.qbebe.ro