VIDEO: Statul încurajează delațiunea și abuzarea omului de către om

2 min read
VIDEO: Statul încurajează delațiunea și abuzarea omului de către om

Pandemia de coronavirus a lansat asupra omenirii o serie de noi teze și ideologii vechi, extrem de periculoase, care au început de fiecare dată cu suprimarea drepturilor și libertățile cetățenilor în apanajul dictatorilor.

Delațiune  – denunțare din interes sau din răutate.

Inițial a fost instalată panica și teroarea în rândul populației cu ajutorul presei abonate la banul public. Statul român prin Guvernul Orban a investit în presă 50 de milioane de euro în această perioadă de pandemie. Au fost oferiți bani inclusiv la site-uri obscure și cu practici nu tocmai normale pentru o presă curată. Instituții media la personal, ca să le spunem pe nume.

După instaurarea panicii prin prezentarea numărului de morți la ora 13:00 și a unui număr mare de persoane infectate cu noul virus, au restrâns drepturile și libertățile cetățenești prin închiderea granițelor și carantinarea populației pentru 2 luni. Pe lângă aceste abuzuri românii au mai primit amenzi de peste 100 de milioane de euro. Măsurile statului român au ajuns pe masa Avocatului Poporului și a Curții Constituționale, care au mai încercat să apere drepturile românilor și au anulat o mare parte din ele.

În luna iulie Marcel Vela, ministru de Interne la acea dată, încuraja românii pe Facebook să îi reclame pe cei care nu poartă mască și care nu respectă regulile acestui Grup de Comunicare Strategică, noua Securitate, aflat sub ordinele lui Raed Arafat.

Poliției Capitalei a operaționalizat o linie telefonică pentru spionarea ”nelegiuiților”. “Acum facem un apel la cetățeni să ne sprijine în identificarea locurilor și mijloacelor de transport unde anumite persoane nu respectă normele de protecție individuală. Apelul transmis la TelVerde declanșează verificări. Verificam cele sesizate și, mai mult decât atât, în urma acestor telefoane am construit o hartă a punctelor fierbinți, a zonelor unde se încalcă cel mai des regulile de protecție,

 » sursa: www.4media.info

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.