Viitorul aparține „adevăratei Europe” – CRITICII.RO

2 min read
Viitorul aparține „adevăratei Europe” – CRITICII.RO

Distribuie acest articol!Frați români, încep săptămâna prin a vă spune (ceea ce presa din România nu comunică) că Europa se va schimba în curând. În acest moment revoluția culturală europeană impusă violent de la vârful UE, accesează procese care nu duc la dezvoltarea UE și sunt chiar incompatibile cu viziunea părinților fondatori, ducând la o criză profundă. Actualii lideri europeni s-au îndepărtat vizibil de principiile de bază și au creat o birocrație suprastatală.
Pretenția absurdă de a face educaţie LGBTQ în şcoli şi de a-i învăţa până şi pe copiii de grădiniţă despre beneficiile masturbării, este una dintre măsurile absurde pe care Parlamentul European le impune și dorește să le implementeze forțat.
De aceea resping dictatura „Europei falsificate” (în termenii Declarației de la Paris din 2017 – „O Europă în care putem crede”) pentru că viitorul aparține „adevăratei Europe”.Cred din ce în ce mai mult într-o Europă a națiunilor care-și recunoaște și își prețuiește moștenirea iudeo-creștină, care respectă cultura şi istoria statelor europene, o Europă care nu cedează decât părți limitate de suveranitate instituțiilor europene, dar își păstrează dreptul de a decide.
Pe 2 Iulie a.c. s-a semnat un document foarte important care reprezintă baza unei activități culturale și politice comune pentru o Europă a națiunilor. Documentul a fost lansat de liderul polonez Jaroslaw Kaczynski și va fi dezbătut public la conferința programată în 22-23 octombrie 2021.
16 partide suveraniste europene (printre care și două partide din România) au aderat deja la principiile programatice al unei noi viziuni despre viitorul Uniunii Europene:
PiS,  (Polonia), Frateli, (Italia),VOX, (Spania), Fidesz, (Ungaria),Lega Nordului, (Italia),Adunarea Națională, (Franța),RN, VMRO, (Bulgaria),FPÖ, (Austria),Vlaams, (Belgia),Partidul Poporului (Danemarca),EKRE din (Estonia),Ellinikí Lýsi, (Grecia), Ja21, (Olanda), Acțiunea electorală a polonezilor (Lituania),Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat, (România),AUR (România).
Monopol ideologic impus de instituțiile actuale ale UE au ca rezultat o tendință periculoasă, de aceea se impune un set de competenţe inviolabile ale statelor membre ale Uniunii Europene şi un mecanism clar de protecție cu participarea instanţelor constituţionale naţionale sau a organismelor echivalente.Impunerea brutală creează haos, subminând sensul tratatelor și rolul fundamental al constituţiilor statelor membre.
 » articolul original poate fi citit pe www.CRITICII.RO

Distribuie acest articol!

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.