Viorel-Dumitru Focșa – deputat AUR: „Sectorul economic a beneficiat de măsuri criminale din partea guvernului”

2 min read
Viorel-Dumitru Focșa – deputat AUR: „Sectorul economic a beneficiat de măsuri criminale din partea guvernului”

Viorel-Dumitru Focșa, deputat AUR, a fost invitat la emisiunea Știrea Zilei cu Doina Grosu din 31 Martie pentru a discuta despre lansarea AUR în Republica Moldova, nepublicarea în Monitorul Oficial a tuturor măsurilor impuse în pandemie și despre contractele cu statul privind cumpărarea măștilor de protecție împotriva covid-19.

„Din păcate, în zilele noastre, politicienii României venerează ziua de 15 Martie prin închiderea Parlamentului , iar ziua Marii Uniri dintre Basarabia și România este neglijată pe 27 Martie. PNL-ul a mai avut un an de zile de guvernare anterior, iar oamenii aceștia au nevoie de o analiză în momentul de față, deoarece prin tot ce au făcut până acum, au adus un afront societății românești, jignesc drepturile elementare și constituționale. Prin nepublicarea în Monitorul Oficial a tuturor măsurilor impuse în pandemie, ne dovedește faptul că acești politicieni sunt niște amatori în gestionarea unui stat. Toate restricțiile luate în ultima perioadă sunt ilegale.

Sectorul economic a beneficiat de măsuri criminale și de distrugere a micilor afaceri în special HoReCa. Domnul Viorel-Dumitru Focsa susține că politicienii au răspuns la o agendă venită din afara țării, iar prin contractele statului cu măștile de protecție, a fost posibilă sustragerea de bani grei din bugetul statului în buzunarele lor. Mai târziu, s-a dovedit faptul că aceste măști au fost cumpărate la un preț mult mai mare decât valoarea lor reală și că datorită calității proaste, nu protejează împotriva covid-19.

În Parlamentul României este o dictatură, iar în momentul de față se validează decât proiectele de legi și proiectele de hotărâri pentru ca timpul să treaca și să se justifice guvernarea lor. Interpelările și întrebările către guvern sunt interzise de aproape 6 săptămâni și încă nu am primit răspuns la cele de luna trecută. Un exemplu este la Ministerul Sănătății, unde sunt 23 de consilieri, iar dacă fiecare dintre aceștia puneau câte un cuvânt, imi răspundeau la interpelare. susține domnul deputat AUR.

Link către video: https://fb.watch/4Bo8hvpAIo/

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.