Vizualitați cele mai atractive manuale pentru elevii dumneavoastră

2 min read
Vizualitați cele mai atractive manuale pentru elevii dumneavoastră

Dragi cadre didactice, știm că trăim într-o lume în care informațiile din jurul nostru se înmulțesc pe zi ce trece și atenția noastră este distrasă cu ușurință de lucrurile care se petrec în mediul înconjurător.
Dacă pentru noi, adulții este căteodată dificil să râmănem concentrați pentru a soluționa sarcini și probleme de zi cu zi îmi închipui că pentru elevi este cu atât mai dificil ținând cont că nivelul de concentrare poate fi foarte ușor influențat.
Echipa Intuitext vă propune să încercați să le atrageți atenția elevilor dumneavoastră utilizând manuale școlare care abordează teme de interes și actuale pentru cei mici.
În acest mod le puteți capta mai ușor atenția iar ei vor rezolva sarcinile pe care le propuneți la clasă cu mai mult interes.
Suntem cu toții conștienți că activitățile atractive fac timpul să zboare pe lângă noi pentru că suntem 100% concentrați asupra modului în care trebuie finalizată sau rezolvată.
Echipa Intuitext a încercat să transpună în manualele școlare publicate această plăcere pe care elevii o pot descoperi pe măsură ce parcurg lecțiile și asimiliează informațiile pe care dumneavoastră le predați.
Pentru a înțelege modul în care colectivul de autori și echipa Intuitext au conceput manualele școlare vă invităm să le răsfoiți accesând site-ul www.manuale.intuitext.ro.

 » sursa: www.didactic.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.