Vlad Voiculescu a dat bir cu fugiții. George Simion (AUR): O să venim zi de zi în fața Ministerului Sănătății

2 min read
Vlad Voiculescu a dat bir cu fugiții. George Simion (AUR): O să venim zi de zi în fața Ministerului Sănătății

Vlad Voiculescu a declarat într-o conferință de presă că va rămâne în această seara la Ministerul Sănătății pentru că are mult de lucru. Totodată, în urma protestului de astăzi, a acceptat să aibă o întrevedere, tot în această seară, cu delegația AUR. Surpriză, însă! În ciuda declarațiilor, Voiculescu a dat bir cu fugiții! O să venim zi de zi în fața Ministerului Sănătății, a declarat George Simion ca reacție la comportamentul ministrului de resort.

Sute de oameni au venit astăzi alături de George Simion și colegii săi din partidul AUR pentru a protesta fața de situația critică în care a ajuns sistemul sanitar din România. Aceștia au stat ore întregi în fața Ministerului Sănătății.

George Simion și-ar fi dorit să discute cu Voiculescu despre construcția unui nou spital în București – liderul AUR a anunțat în repetate rânduri că refuză să primească banii de la bugetul de stat destinați partidelor politice și că intenționează să îi folosească pentru acest proiect.

„Am stat afară ore în șir, i-am transmis lui Vlad Voiculescu că vrem să intrăm cu delegația compusă din parlamentari AUR. Ni s-a spus că ne va primi și după 15 minute ni s-a transmis că nu mai e în minister! Nu e posibil așa ceva! Suntem de ore bune în stradă, nu e posibil ca un ministru să își bată joc de noi și de oamenii care așteptau în față ca noi să fim primiți la discuții! V-am cerut demsia, vrem să dialogăm cu dvs., vrem să vedem ce se întâmplă dacă după o săptămână – două săptămâni nu se întâmplă acele lucruri pe care le-ați anunțat astăzi, îți dai demisia? Venim mâine la minister să ne primești, vrem să construim un spital începând de mâine.

 » sursa: www.60m.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.