Vlad Voiculescu și-a modificat CV-ul după acuzațiile că și-ar fi falsificat studiile. Nu mai reiese că ar fi licențiat al WU, ci doar că a urmat niște cursuri

2 min read
Vlad Voiculescu și-a modificat CV-ul după acuzațiile că și-ar fi falsificat studiile. Nu mai reiese că ar fi licențiat al WU, ci doar că a urmat niște cursuri

Vlad Voiculescu și-a modificat cv-ul în urma acuzațiilor că și-ar fi falsificat studiile la Universitatea din Viena și nu mai reiese că ar fi licențiat, ci doar că ar fi urmat niște cursuri, afirmă profesorul Radu Zlati, fost consilier la ministerul Educației.

Criticii.ro a reușit să discute cu unul dintre profesorii lui Vlad Voiculescu care ne-a confirmat bănuielile deși ministrul Sănătății nu a dorit să recunoască public faptul că nu ar avea diplomă de master.

Univ.Prof. Dr. Gerhard Speckbacher – „Meisterklasse Osteuropa” este un program separat de 1 an pentru studenți talentați din Europa de Est, care nu este oficial diplomă, dar toți studenții care finalizează cu succes acest program (precum domnul Voiculescu) primesc un certificat. După cum se poate vedea din „Diplomurkunde”(certificatul) pe care l-ați atașat, domnul Vlad Vasile Voiculescu a finalizat cu succes „Diplomstudium Betriebswirtschaft”.

„Vlad Voiculescu – Omul și-a schimbat CV-ul. Acum pare mai apropiat de realitate. Dar care realitate este cea reală? Din captură nu mai reiese că ar fi licențiat al WU, ci doar că a urmat niște cursuri; nici că ar avea masterat, ci doar că a urmat un curs de 1 an (masteratul conform Bologna este de doi ani!) numit exat așa – „Masterat”, pentru unii din Est (asta îmi aduce aminte asta de felul cum livrau universitățile franceze. în perioada interbelică, diplome și doctorate „bonne pour l’Orient”)PS Recunosc, sunt rău. Dar tot răul este spre bine – poate așa se întărește Coaliția!”, a scris pe facebook Radu Zlati, care a fost consilier pe educație al lui Crin Antonescu, când acesta a fost președinte interimar.

Vlad Voiculescu – Omul și-a schimbat CV-ul. Acum pare mai apropiat de realitate. Dar care realitate este cea reală?
Din…
Publicată de Radu Zlati pe Vineri, 12 februarie 2021

 » sursa: www.CRITICII.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.