Voiculescu critică protestatarii: Sunt obosiţi, frustraţi, dar trebuie să ne gândim și la cei din jurul nostru

2 min read
Voiculescu critică protestatarii: Sunt obosiţi, frustraţi, dar trebuie să ne gândim și la cei din jurul nostru

Ministrul Sănătății Vlad Voiculescu îi critică pe cetățenii care au ieșit la proteste în weekend și consideră că aceștia sunt frustrați și obosiți, dar ar trebui să se gândească și la cei din jurul lor.

„Extrem de tristă şi nu aş intra în discuţia dacă ar fi trebuit îndepărtaţi sau nu, dacă ar fi trebuit amendaţi sau nu. Este extrem de trist pentru că nu cred că este un singur om dintre cei care erau aseară fără mască în centrul Bucureştiului care să nu aibă un prieten sau o rudă care să fi avut nevoie de servicii medicale. Atunci nu ştiu ce se întâmplă în mintea domniilor. Nimeni nu este ferit, nu înseamnă că dacă eşti de la un partid sau altul nu o să fii infectat cu SARS-CoV-2. E o lipsă de empatie pe care eu nu o înţeleg şi nu vorbesc de preferinţe politice sau discurs politic sau de unii care încearcă să profite de pe urma acestor oameni pe care altfel poate că într-o anumită măsură putem să îi înţelegem fiecare dintre noi”, a afirmat Voiculescu.

El a precizat că îi înţelege pe acei oameni că sunt obosiţi şi frustraţi, dar că trebuie să se gândească şi la cei din jurul lor.

„E greu. Contactele sociale, tot ce înseamnă viaţa noastră, s-a schimbat profund şi nu avem certitudinea că în două, trei luni lucrurile o să stea altfel, dar avem o speranţă că odată cu vaccinarea poate în şase luni de acum încolo lucrurile o să schimbe. Îi înţeleg că sunt obosiţi, frustraţi, împărtăşesc oboseala, frustrările dar trebuie să ne gândim şi la noi şi la cei din jurul nostru. Dintre cei care au fost aseară acolo s-ar putea ca o bună parte să devină ei înşişi nu numai oameni infectaţi, ci şi să îi îmbolnăvească pe alţii. Ăsta nu e un lucru scuzabil”, a mai declarat ministrul Sănătăţii.

 » sursa: www.60m.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.