Voiculescu: Eu sunt în continuare şocat

2 min read
Voiculescu: Eu sunt în continuare şocat

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu afirmă că a fost unul dintre marii susţinători ai lui Florin Cîu, întrucât este tânăr, cu experienţă internaţională, şi este în continuare ”şocat” de ceea ce s-a întâmplat. Voiculescu afirmă că, până la un moment dat, a avut o relaţie ”chiar bună” cu premierul, dar nu ştie ce s-a întâmplat ulterior.

”Cred că trebuie să mai treacă nişte timp ca să-mi dau seama de nişte lucruri, eu sunt în continuare şocat. Am fost unul dintre marii susţinători ai domnului Cîţu (…) Nu pot să contesc că relaţia şi colaborarea nu a mers rău. Am avut o colaborare cel puţin decentă până aş spune chiar bună până la un moment dat. Nu-mi dau seama care au fost lucrurile, care au fost presiunile, care au fost argumentele care l-au adus aici. De la un punct încolo nu mi-a mai răspuns la telefon şi pentru mine a fost o surpriză totală”, a declarat, duminică, la Pro TV PLUS, Vlad Voiculescu.

Acesta a afirmat că ”trebuie să existe un novel de încredere şi de onestitate ca să poţi spune că ceva este greşit”.

Fostul ministru al Sănătăţii îl acuză pe premier că a luat decizii care ţineau de sănătate fără consultate.

Voiculescu afirmă că explicaţiile pentru ce s-a întâmplat merg de la ”au fost presiuni pe care nu le înţeleg, nu le cunosc, ori domnul Cîţu este un mincinos patentat”.

”Ministerul Sănătăţii poate să facă multe”, a declarat Voiculescu, precizând, însă că ”Ministerul Sănătăţii este în colaps, Ministerul Sănătăţii nu este funcţional, are nevoie de restructurări masive, în aşa fel încât să funcţioneze”.

 » sursa: www.60m.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.