Vreau să vă doară! Vreau să plângă toți cățeii lui Petrov – CRITICII.RO

3 min read
Vreau să vă doară! Vreau să plângă toți cățeii lui Petrov – CRITICII.RO

Distribuie acest articol!Cei care au jefuit zeci de ani România încep să arunce cu venin spre AUR din disperare, li se cutremură pâmântul de sub picioare. Toată pleiada de căței din jurul lui Petrov își arată adevarată față și nu se pot abține să distrugă tot cei românesc și mai bun la suflet în Republica Moldova.
Ei nu i-au ajutat pe moldoveni, ei s-au ajutat pe sine în ultimii zece ani, pentru că prin votul nostru, al moldovenilor, ei s-au menținut la putere și au distrus pas cu pas România. Petrov este criminalul care a vândut a patra flotă din lume la ruși, flota României, împreună cu bolșevicul kgb-ist Ion Iliescu, trădătorul de neam și țară care a lăsat Republica Moldova în mâinile Rusiei.
Ei sunt cei care ne-au lăsat cu armata a 14 în Transnistria, iar pentru trădătorii de Iliescu și Snegur nu trebuie să avem milă. Lacheii lui Petrov nu au fost în stare nici măcar să profite de combinațiile și legăturile lui la Moscova. Gușă, unul din oamenii lui de bază se plimba ziua cu tramvaiul prin Moscova și la televiziunile din România se discuta în breaking news despre negocierile dintre Rusia și România. Ăștia sunt oamenii lui Petrov, o adunătură de măscărici puși pe căpătuială.
Din cauza unor asemenea indivizi Republica Moldova este ținută în sărăcie și la marginea Europei. Politica externă a României în Republica Moldova este un dezastru. La nivel înalt au fost susținuți toți trădătorii de neam și țară, de la Snegur la Filat, iar ecourile eșecurilor bat până azi, când ni se vorbește despre popor moldovenesc, națiunea noastră, limba moldovenească, România țara vecină etc.
ANALIZĂ. Votul de AUR din Basarabia. Victoria va fi a lor, înfrângerea va fi a României
Mai grav este că mulți dintre cățeii lui Petrov sunt născuți aici pe pâmântul Moldovei, dar cum spune o vorbă românească, banul e ochiul dracului.
Oamenii lui Petrov aruncă cu venin înspre AUR – Alianța pentru Unirea Românilor, pentru că a scos o grupare criminală de la masa bogaților, doi premieri și un președinte. Petrov este tâlharul care a negociat rușinosul tratat de vecinătate cu Ucraina prin care s-au cedat teritoriile românești: codrii voievodali ai Bucovinei, Cernăuțiul, Cetatea Albă și sudul Basarabiei de la gurile Dunării.
„Cât despre instrumentele folosite” de AUR, cum spun cățeii lui Petrov, ele sunt elementare și au un spate o singură persoană, un geniu al României care a făcut mai mult rău Rusiei cât toți mafioții care au condus țara 30 de ani.
Vreau să vă doară, vreau să plângă toți cățeii lui Petrov, și să știe că AUR nu glumește când vine vorba de trădare. Dacă AUR va intra în Parlamentul Republicii Moldova este meritul lor, înfrângerea va fi a României.
Versurile lui Nicolae Dabija sunt nemuritoare
 » articolul original poate fi citit pe www.CRITICII.RO

Distribuie acest articol!

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.