Ziua și Fakenews-ul despre AUR, sau despre cum presa din România se decredibilizează total – CRITICII.RO

1 min read
Ziua și Fakenews-ul despre AUR, sau despre cum presa din România se decredibilizează total – CRITICII.RO

Nu trece o zi pentru ca în România să nu apară un fakenews despre partidul AUR. Probabil cei care dețin presa din România sunt nemulțumiți de faptul că nu au acces la banul public al partidului AUR, adică la subvenția publică.

Aceasta stă și așteaptă în conturile partidului politic și nu este folosită, partidul considerând că din acei bani este mai bine să se poată construi un spital.

Știrile vin una după alta și nici una nu se confirmă. Vorbim de o gălăgie de nedescris făcută de câteva site-uri ce au în general aceeași proprietare, dar această gălăgie nu este urmată și de faptele descrise.

Partidul AUR nu s-a dezmembrat, USR și-a pierdut însă președintele și sute de membri și-au prezentat demisia.

Din partidul AUR nu a plecat nici un parlamentar la PMP, așa cum a scris presa în aceste zile.

Din partidul AUR nu pleacă nici un parlamentar ca să construiască o nouă formațiune politică, așa cum a descris presa din România.

Însă presa nu mai este demult presă ci doar un simplu element de intoxicare a românilor. Deoarece aceste informații s-au dovedit a fi false este foarte probabil ca până în 2024 decredibilizarea să fie una totală, însă singurul partid de opoziție să fie ridicat la un grad ridicat de încredere din partea românilor.

 » sursa: www.CRITICII.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.