Astrazeneca. În ce județe din România s-a folosit serul cu probleme extrem de grave – ROPRES.RO

Aproximativ 80.000 de doze de vaccin din lotul cu probleme au fost deja injectate românilor, numai 4.000 din ele rămânând nefolosite. Ministerul sănătății a decis cu întârziere retragerea de pe piață.

Italia a fost prima țară care a luat măsurile de siguranță impuse și care a constatat că sunt numeroase probleme de sănătate, majoritatea extrem de grave, după injectarea serului. Lotul cu probleme a fost identificat, dar nu se știe cu exactitate dacă vorbim numai despre un lot sau situația este cu mult mai gravă.

Județele în care s-a utilizat serul sunt: Arad, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Caraş-Severin, Cluj, Dolj, Galaţi, Gorj, Hunedoara, Iaşi, Maramureş, Mehedinţi, Neamţ, Olt, Sălaj, Satu Mare, Suceava, Timiş, Vâlcea şi Vaslui.

“Cu regret trebuie să spun că și în Botoșani a fost utilizat serul cu probleme. Acest lucru arată cât de important este să nu impunem vaccinarea obligatorie, așa cum doresc celelalte partide politice.

Alianța pentru Unirea Românilor este pentru libertatea fiecărui român de a decide ce să facă cu propriul corp și dacă să își injecteze o substanță necunoscută sau nu.

Iată că este deja dovedit că sunt probleme și unele foarte grave. Dacă ar fi fost situația doar în România cel mai probabil că autoritățile ar fi ales să ascundă sub preș situația catastrofală. Și așa mi se pare impresionant în sens negativ numărul mare de români, printre care și cei din Botoșani, ce au primit acest vaccin cu foarte multe probleme.

Ori aceasta este spuma ce se vede, dar oare care este realitatea cu adevărat? Dacă vor apărea consecințe dramatice și mai încolo?” a declarat pentru ropres.ro senatorul Alianței pentru Unirea Românilor, Dorinel Cosma.

 » citește articolul pe www.ROPRES.RO