Starea de alertă ar trebui votată în Parlament. Românii se vor sătura și vor ieși în stradă

2 min read
Starea de alertă ar trebui votată în Parlament. Românii se vor sătura și vor ieși în stradă

Deputatul AUR Dumitru Viorel Focșa susține că este inadmisibil ca deciziile privind stările de alertă și de urgență să fie luate doar de către Raed Arafat și doi-trei apropiați de-ai săi. Parlamentul ar trebui să voteze prelungirea unor astfel de situații excepționale.

Totodată, având în vedere situația economică din țară și presiunea uriașă pusă pe sectorul HORECA, este foarte probabil că românii se vor sătura și vor ieși în stradă.

Focșa consideră că este inacceptabil ca, după ce autoritățile decid să închidă afacerile antreprenorilor români, să le mai pună și proprire pe conturi. ANAF a blocat peste 42 de mii de conturi bancare în luna ianuarie, cu 21% mai multe față de aceeași perioada a anului trecut.

„E o plandemie, un plan stabilit de cineva. Stările de alertă nu le decid trei șmecheri într-un birou. Înseamnă că trăim zilele dictaturii medicale care răspunde la comenzile marilor corporații farmaceutice. Românii se vor sătura, nu se mai poate așa”, a declarat deputatul AUR la Știrea Zilei.

Cu ce se ocupă Guvernul în acest timp? În loc să apere românii din țară și din afara granițelor, guvernanții îi lasă pe elevi români din Ucraina fără burse.

„Atunci când ne gândeam că nimic nu poate fi mai grav decât vânzarea propriei țări, la bucată, Guvernul condus de domnul Florin Cîțu ne demonstrează că deține resurse aninaționale inepuizabile și că poate vinde și ce nu are acasă, dar ar trebui să protejeze: identitatea românilor din afara granițelor.  Evident, mă refer la eliminarea burselor identitare acordate elevilor români din Ucraina începând cu anul 2018”, a precizat Focșa. 

Urmăriți emisiunea aici:

 » sursa: www.60m.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.