A apărut trailerul filmului „Omul lui Dumnezeu”, dedicat Sf. Nectarie. Unul dintre roluri este interpretat de Mickey Rourke

2 min read
A apărut trailerul filmului „Omul lui Dumnezeu”, dedicat Sf. Nectarie. Unul dintre roluri este interpretat de Mickey Rourke

Pe 9 martie a fost lansat oficial trailerul filmului „Omul lui Dumnezeu” (Man of God), dedicat vieții și activității Sfântului Nectarie de la Eghina, scrie Basilica.
Filmul este produs în colaborarea cu Mănăstirea Vatopedu din Sfântul Munte Athos și este un omagiu adus sfântului la împlinirea unui centenar de la mutarea sa la Domnul.
„Sper să inspire oamenii și să le dea curaj pentru a depăși momentele grele ale vieții. Fiecare are de învățat câte ceva din viețile sfinților. Munca la acest film a fost o inspirație, dar s-a făcut cu greu. Am depășit dificultățile și obstacolele cu încredințarea că, dacă este voia lui Dumnezeu, toate se vor așeza în cele din urmă”, a spus regizoarea Ielena Popovici.
Rolul sfântului Nectarie este jucat de actorul grec Aris Servetalis. Un rol scurt, dar de impact, joacă în film și vedeta hollywoodiană Mickey Rourke. El îl va interpreta pe bărbatul paralizat vindecat de sfânt când acesta se afla pe patul de moarte, la Spitalul Areteion din Atena, scrie sursa citată.
Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Dragi prieteni,
dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.
Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.
Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.
Mulțumesc.

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.