Imprimeriile NAȚIONALE CORESI sunt FALIMENTATE cu ordin de la Bogdan Gheorghiu

O grupare de finanțiști vorace jefuiește de ani buni Imprimeriile Naționale CORESI și fac tot posibilul ca instituția să fie falimentată cu scopul clar de ai sustrage activele. Imprimeriile Naționale CORESI au proprietăți ce valorează sute de milioane de euro, inclusiv Casa Presei Libere din București. Majoritatea imobilelor sunt ultra-centrale cu o valoare imobiliară importantă, fapt ce a atras rechinii din servicii și cățeii lor din partide ce se gudură în jurul lor.

Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu(PNL) l-a numit pe Alin Chițu de la PNL Timișoara în funcția de administrator special al CNI CORESI. Vorbim de un conflict de interese deoarece Alin Chițu face parte din consiliul de administrație la Imprimeria Națională. În data de 15 ianuarie a fost numit și secretar de stat la ministerul de Finanțe. Fostul administrator special Dragoș Constantinescu a fost numit director general la CORESI în condițiile în care a închis suscursalele care aveau profit, respectiv Imprimeria Ardealul Cluj și Imprimeria Oradea. Liberalul Bogdan Gheorghiu a dat mână liberă finațiștilor vorace să falimenteze și să prăduiască activele Imprimeriilor Naționale Coresi.

Alin Chițu de la PNL Timișoara este absolvent de ASE, membru al boardului Imprimeriei Naţionale, administrator special al CNI CORESI. Chițu a mai lucrat ca director la Deloitte România şi a fost expert la Banca Mondială. În perioada 2007-2012 a fost manager în cadrul KMPG.

Cine este Bogdan Gheorghiu?

Domnul Bogdan Gheorghiu are o televiziune care se ocupă ridicat osanale mafiotului șef de la Suceava, Gheorghe Flutur. Are experiență în pupat dosul șefilor mai marilor zilei pentru că a lucrat la OTV-ul local din Suceava. Ca orice lider mafiot de la liberali trăiește din contracte cu statul. În anii 2018 și 2019 a avut nici mai mult nici mai puțin de 144 de contracte de la primăriile liberale.

 » sursa: www.4media.info