50 DE BANI DE LA UN GUVERN DE 2 BANI – CRITICII.RO

2 min read
50 DE BANI DE LA UN GUVERN DE 2 BANI – CRITICII.RO

PSD și PNL au îngenuncheat România. După umilință celor 50 de bani compensare pentru fiecare litru de benzină sau motorină, Guvernul incompetent de demonstrează clar de unde își recuperează banii: tot de la români.

După creșterea impozitului pe dividende cu 60%, o nouă lovitură dată românilor de către coaliția toxică PSD-PNL-UDMR: dublarea TVA-ului la restaurante și alte servicii din zona de Horeca. Această creștere a TVA-ului reprezintă o mare lovitură dată sectorului de turism, cel care ar trebui să aducă miliarde de euro în România.

Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, președințîi de la PSD și PNL, aruncă România în instabilitate economică. Este o lovitură dată antreprenorilor români, cei care duc greul crizei economice. Aceștia nu vor mai fi motivați, știut fiind faptul că scopul activitățîi economice este profitul.

După toate aceste mizerii, apare iarasi Ciolacu și ne explică, încercând o manipulare ieftină, cum se compensează prețul la carburant cu 5 lei la 10 litri. Bine că nu a spus că se compensează cu 50 de lei la 100 de litri. Este aceeași strategie perfidă de manipulare pe care același Ciolacu a făcut-o și când ne vorbea despre voucherele pentru persoane vulnerabile. Nu a spus 25 de euro pe luna, ci 50 de euro la 2 luni.

Au distrus industria, au distrus tot. Importăm masiv și exportăm puțin. Îi îmbogățim pe alții și ne sărăcim pe noi. Importăm chiar și produse pe care acum 32 de ani le produceam cu brio.

În loc să elimine pensiile speciale, în loc să anuleze subvenția acordată partidelor politice, în loc să rezolve problema supraîncărcării aparatului de stat, Guvernul pune încă o piedică antreprenorilor și românilor în general.

 » sursa: www.CRITICII.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.