Culoarea costumului de baie al copilului tău îi poate salva viața. Iată cum!

2 min read
Culoarea costumului de baie al copilului tău îi poate salva viața. Iată cum!

Vara și-a intrat în sfârșit în drepturi și, odată cu ea, vin zilele petrecute la piscină și concediile la malul mării. În timp ce toate aceste activități pot fi foarte distractive pentru familie, este important să conștientizăm riscurile pe care le implică prezența în apropierea apei și modul în care lucrurile mărunte, cum ar fi culoarea costumului de baie al copilului, pot contribui la menținerea siguranței acestuia. Cu alte cuvinte, culoarea costumului de baie al copilului tău îi poate salva viața! 

Citește și: Inotul in piscina si in apa marii: riscuri si metode de siguranta pentru copil
Înecul este una dintre principalele cauze de deces accidental la copii. Acesta este motivul pentru care compania de siguranță în apă ALIVE Solutions Inc. a realizat un studiu pentru a vedea cum influențează culoarea costumului de baie gradul de vizibilitate al unei persoane în apă. Compania a luat costume de baie într-o varietate de culori și le-a scufundat atât într-un lac, cât și într-o piscină, pentru a testa care culori sunt cel mai ușor de văzut sub apă, astfel încât, dacă copilul tău începe să se înece, vei putea să-l identifici rapid.
Astfel, au constatat că cele mai bune culori pentru vizibilitate într-un lac, la o adâncime de 50 cm, sunt galben neon, verde neon și portocaliu neon. De asemenea, aceștia au menționat că este important să luăm în considerare și alți factori de mediu care pot avea un impact asupra vizibilității, inclusiv claritatea apei, iluminarea, curenții și vremea.

În piscină, ei au testat vizibilitatea atât în apă liniștită, cât și în apă agitată, și au descoperit că nuanțele strălucitoare și contrastante sunt cele mai bune opțiuni. Albul și albastrul deschis au avut cea mai slabă vizibilitate, iar rozul și portocaliul neon au avut cea mai bună vizibilitate.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.