70 de milioane de dolari daune morale pentru familia fetiței de 14 ani care s-a înecat în timpul unui antrenament la înot

2 min read
70 de milioane de dolari daune morale pentru familia fetiței de 14 ani care s-a înecat în timpul unui antrenament la înot

O fetiță de 14 ani s-a înecat în timpul unui antrenament de înot
Nabila Maazouz avea doar 14 ani când și-a pierdut viața făcând ceea ce îi plăcea cel mai mult: să înoate. Era membră a echipei de înot a școlii la care învăța și obișnuia să meargă aproape zilnic la antrenamente. Din păcate, pasiunea pentru înot a fost și cea care i-a adus sfârșitul. Nabila a fost găsită moartă în piscina exterioară în care își făcea antrenamentele.

Foto: facebook.com/IllicitDeeds
Totul se întâmplă în noiembrie 2019, când la final de program antrenorii au instruit personalul să acopere piscina exterioară cu o copertină care, potrivit mamei fetei, era foarte grea și veche. Fiindcă în piscină încă se mai aflau înotători, printre care și Nabila, angajații le-au cerut ajutorul pentru a întinde copertina peste apă. Nabila a luat capătul copertinei și a înotat până în capătul opus al piscinei, împreună cu ceilalți înotători. Ei au reușit să iasă din piscină pe sub copertină, însă Nabila nu a mai reușit să înoate la suprafață. Nimeni nu observase acest lucru, spune mama fetei.
„Ceilalți înotători au continuat să acopere piscina, fără să observe dispariția Nabilei. Odată ce piscina a fost complet acoperită, personalul, înotătorii și antrenorii au părăsit piscina în aer liber, iar luminile au fost stinse”, potrivit plângerii pe care mama Nabilei, Patricia, a depus-o.
Citește și: Înecul la copii, o tragedie care poate fi evitată?
Patricia Maazouz își aștepta fiica în parcare, în seară respectivă, dar adolescenta nu a mai ieșit. În jurul orei 21:20, la mai puțin de o oră după ce echipa ar fi fost instruită să acopere piscina, mama a intrat înăuntru și i-a întrebat pe antrenorii de înot unde este fiica ei. Nabila a fost găsită moartă în piscină, sub copertină.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.