Abonează la Newsletter-ul R3media și primești un premiu. Garantat!

2 min read
Abonează la Newsletter-ul R3media și primești un premiu. Garantat!

Dragi prieteni,
înscrieți-vă la newsletterul R3media, introducând adresa de e-mail în formularul de mai jos și primiți un premiu. Garantat!
Fiecare persoană care se înscrie la Newsletterul R3media, începând de azi, 14 octombrie, va primi prin poștă, un exemplar de colecție al Revistei Orthograffiti.
După ce vă înscrieți, noi vă contactăm pe e-mailul dvs și vă trimitem revista prin poștă.
Pe lângă faptul că primiți toate știrile noastre, în fiecare zi, fără intermedierea Big Tech, veți avea ocazia să vă delectați cu texte scrise la începutul anilor 2.000 și care, în majoritate, nu se găsesc nicăieri online.

Revista Orthograffiti a fost fondată de teologul Laurențiu Dumitru și beneficia de semnături precum Maica Siluana, pr. Savatie Baștovoi și mulți alții.
Succes!

Facebook Notice for EU!
You need to login to view and post FB Comments!

Dragi prieteni,
dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.
Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.
Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.
Mulțumesc.
Mihai ȘomănescuPublisher R3media

Facebook Notice for EU!
You need to login to view and post FB Comments!

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.