Conferința internațională „Soluții inovatoare în educație”, ediția a VII-a, 24 noiembrie 2022
3 min read Conferința internațională „Soluții inovatoare în educație”, ediția a VII-a, 24 noiembrie 2022. Sărbătorește online a VII-a ediție alături de 2.000 de profesori deja înscriși și beneficiezi de:
– lecții interactive și teste conform curriculumului pentru toate ciclurile de învățământ;
– certificat de participare internațional;
– șablonul unei lecții interactive;
– metoda SCARF și wellbeing pentru îmbunătățirea relației cu sine și cu elevii;
– acces la înregistrarea conferinței.
Detalii si inregistrare in linkul din corpul anuntului. Nume proiect: Soluții inovatoare în educațieOrganizatori: EduMagic, Eduboom, Învăț și ZâmbescCondiţii de participare: Participantii trebuie sa fie educatori, invatatori sau profesoriPerioadă înscriere: 16.11.2022 – 21.11.2022Perioadă desfăşurare: 24.11.2022Click pe linkul urmator pentru detalii, agenda si inregistrare la conferinta: https://www.edumagic.eu/conferinta-internationala-solutii-inovatoare-2022.html
Afli despre:
Bune practici din SUA dintr-un program de schimb de experiență la care a participat Cătălina-Diana Popa.
Lecții interactive din Bulgaria, Spania și Italia din experiența CEO-ului Eduboom, Darin Madzharov.
Exerciții de improvizație la clasă cu elevii, lecții de la profesori din România și un moment de relaxare tocmai din Bali, Indonezia.
Conținutul conferinței internaționale
Cătălina-Diana Popa este profesor de limba şi literatura română pentru învățământul liceal la Colegiul Național „Vasile Alecsandri“ din Galați, doctor în Ştiinţe umaniste și speaker TEDx și Super Teach. În anul 2016 a primit Ordinul „Meritul pentru Învățământ“ în grad de Cavaler, acordat de Președintele României și Premiul MERITO pentru Excelență în Educație. Din 2012, coordonează ateliere de peer-education, storytelling, scriere creativă și photo-voice, având drept scop dezvoltarea inteligenței emoționale la copii și adolescenți. Este autoare de manuale și auxiliare școlare și coordonează echipe de voluntari în proiecte educative și activități umanitare. Cătălina, proaspăt întoarsă din SUA dintr-un schimb de experiență, prezintă ideile principale abordate în cadrul programului și cum putem integra mindfulness la ore pentru a crea o relație sănătoasă cu elevii.
Marișca Morari este director la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 28 din Baia Mare și profesor pentru învățământul preșcolar. A fost mentor de practică pedagogică al Universității Tehnice din Cluj Napoca, Centrul Universitar Nord din Baia Mare. Din anul 2020 este coordonatorul revistei pentru părinți, copii și cadre didactice „Primii pași în educație“. A fost desemnată educatorul MERITO 2021. Marișca va ilustra cum putem folosi exerciții de improvizație în formarea competențelor preșcolarului și împreună ne vom juca unul dintre aceste jocuri. Mecanicile de joc propuse pot fi folosite pentru a crea activități prin care interacționăm cu elevul la toate disciplinele, indiferent de ciclul de învățământ.
Darin Madzharov este fondatorul Ucha.se Bulgaria şi Eduboom (platformă educaţională interactivă cu peste 25.000 de lecţii video, teste şi hărţi mentale care respectă curriculumul, utilizate cu uşurinţă de peste 1.000.000 de profesori, elevi şi părinţi, totalizând 99.000.000 de vizualizări). Acesta va vorbi despre experiența avută în Bulgaria, Spaniași Italia, cum sunt create lecțiile Eduboom și cum poți deveni creator de lecții interactive.
Anca Tudose este creator de lecţii interactive Eduboom, profesor de matematică la Colegiul Național Militar „Ștefan cel Mare” şi la Școala Gimnazială „George Voevidca” din Câmpulung Moldovenesc,