A cumpărat un bilet la loterie de ziua sa de naștere și a câștigat 7 milioane de lire

A reușit să câștige un premiu important cu un bilet la loterie
Kathar Hussain are 27 de ani, este originar din statul indian Tamil Nadu și lucrează de peste 5 ani în Emiratele Arabe, la o spălătorie de mașini. El a povestit că în fiecare lună câștigă în jur de 330 de lire (aprox. 2000 lei), dar că uneori încearcă să pună deoparte bacșișul primit de la clienți pentru a cumpăra câte un bilet la loterie împreună cu un coleg de serviciu. 
Tânărul a achiziționat un bilet la loterie înainte de ziua lui de naștere, pe 11 noiembrie și a stabilit cu prietenul său că vor împărți banii dacă vor câștiga. În ziua în care a fost desemnat biletul câștigător, Kathar se află în vacanță la familia lui, în India.

Potrivit „thenationalnews.com”, a dezvăluit cum a reacționat când a aflat, pe 3 decembrie, că el este câștigătorul marelui premiu, în valoare de 7 milioane de lire: „Mă aflam în India, în casa unui prieten și mă uitam la emisiune când mi-am dat seama că eu eram câștigătorul. Am fost șocat. Pur și simplu i-am mulțumit lui Allah. Nu credeam că voi ajunge să trăiesc o asemenea zi. Viața mea se va schimba complet. Încă sunt extrem de entuziasmat”.

După ce a aflat vestea cea mare, Kathar și-a cumpărat bilet de avion pentru a putea reveni cât mai repede în Emiratele Arabe. 
A dezvăluit ce intenții are cu banii câștigați
Câștigătorul premiului de 7 milioane de lire a declarat că intenționează să rămână în Emiratele Arabe și să ia cu el acolo o parte din familia sa din India. De asemenea, a precizat, pentru sursa citată, că își dorește să construiască o casă în sudul statului indian Tamil Nadu, de unde este originar: „Familia mea este foarte fericită.

 » sursa: www.qbebe.ro