Reacția lui Tudor Chirilă când copiii lui i-au cerut telefoane mobile: „Dacă vreți telefon, Nokia 1611, alea vechi de ani de zile…”

2 min read
Reacția lui Tudor Chirilă când copiii lui i-au cerut telefoane mobile: „Dacă vreți telefon, Nokia 1611, alea vechi de ani de zile…”

Recent, Chirilă a dezvăluit că cei mici și-au exprimat dorința de a avea telefoane mobile. Iată ce le-a răspuns artistul, care se străduiește să își țină copiii cât mai departe de rețelele de socializare!
Câți copii are Tudor Chirilă și ce le-a răspuns artistul când aceștia i-au cerut telefoane mobile
Tudor Chirilă este destul de discret când vine vorba despre viața personală și, mai ales, despre cei doi băieți ai săi. Zilele trecute, însă, în timpul unei emisiuni la Radio 3Net, antrenorul de la „Vocea României” a povestit un moment de familie care i-a amuzat pe ascultători.

Artistul a relatat o discuție avută cu băieții săi despre telefoane mobile. Văzând că toți colegii lor de școală au câte un smartphone, aceștia l-au întrebat pe tatăl lor ei de ce nu au astfel de gadget-uri. Iată răspunsul lui Tudor Chirilă când copiii lui i-au cerut să le cumpere telefoane:
„La școala copiilor mei s-a pus la un moment dat întrebarea «ce vă place?/ce nu vă place?» La școală, la părinți, la mediu, la context și așa mai departe. Foarte mulți copii au spus că «nu ne place că părinții noștri stau foarte mult pe telefon».
Adică ăsta e, cumva, și exemplul pe care noi îl dăm lor. Telefoanele au devenit niște calculatoare portabile, iar eu le spun mereu copiilor mei când mai aduc vorba, pentru că din păcate văd alți copii de vârsta lor, 8 ani, 6 ani, cu telefoane până la școală, pentru că nu au voie cu telefoane în clasă, dar îi văd până la școală și mă întreabă: «dar noi când o să avem telefon?».
Voi, telefon o să aveți și mâine. «Aaa, păi dă-ni-l pe al tău». Nu, nu, ăla e calculator. Calculator o să aveți mai târziu. Dacă vreți telefon,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.