„A fost ca la Colectiv, era să murim”. 300 de tineri prinși într-un club din București, la un pas de tragedie

2 min read
„A fost ca la Colectiv, era să murim”. 300 de tineri prinși într-un club din București, la un pas de tragedie

Sute de tineri s-au călcat în picioare, într-un club din București, pentru a-şi salva viaţa
Distracția s-a încheiat brusc pentru sute de tineri care petreceau, sâmbătă seara, într-un club din Capitală. Aceștia s-au luptat minute în șir să iasă din localul în care se aflau, după ce un bărbat ar fi dat cu spray lacrimogen în mijlocul mulțimii. O tânără a ajuns la spital după ce a inhalat gazul respectiv, iar adolescenții povestesc că „a fost ca la Colectiv. Era să murim”.

Foto: captură video
Potrivit redacția.ro, totul s-a petrecut pe 16 aprilie la Combinatul Fondului Plastic de pe Strada Băiculești din București, unde peste 300 de tineri s-au adunat pentru a participa la evenimentul Trapsodia. La un moment dat, s-a produs agitație și au urmat minute de coșmar după ce un bărbat ar fi dat cu spray lacrimogen spre mulțimea care se afla în fața scenei. Tinerii s-au panicat și au fugit spre ușa de ieșire, calcându-se în picioare.
Citește și: Filmări teribile de la incendiul Colectiv, dezvăluite după 4 ani. Reacțiile mass-media sunt explozive
Unii dintre ei au reușit să filmeze tot ce s-a întâmplat, iar sunetele care se aud pe fundal arată panică și teamă acestora.

„S-au urcat unii pe alţii. S-a auzit numai: Bă, fugiţi! Se dă cu gaze! Era o fată în faţa mea pe care o trăgeau nişte băieţi. Era leşinată. Şoc şi groază. Un prieten era tăiat la picior”, a povestit un tânăr care se află în club în momentul incidentului, potrivit observatornews.ro.
Panica a fost dublată de purtarea bodyguarzilor din club, povestesc adolescenții.
„Bodyguarzii ne împingeau înapoi. Aproape picam pe spate. Cei de la intrare ne împingeau înapoi. Ne-am strecurat printre ei, pe sub mâinile lor. Ieşeau pe genunchi, pe burtă. Strigam să ne lase să ieşim afară”,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.